Ваксинирането на персонала на здравеопазването в Англия ще бъде задължително.

...
Ваксинирането на персонала на здравеопазването в Англия ще бъде задължително.
Коментари Харесай

Решено! Ваксинирането на здравните работници става задължително

Ваксинирането на личния състав на опазването на здравето в Англия ще бъде наложително. Очаква се да бъде избран краен период до идната пролет всички да получат по две дози ваксина.

Между 80 000 и 100 000 здравни служащи в Англия не са имунизирани, демонстрират наличните данни. Четвъртък е крайният период пък за служащите в домовете за обществени грижи да се имунизират.

Решението на държавното управление за здравните служащи последва съвещания, почнали през септември, които включваха и въпроса дали имунизирането против Covid-19 и против сезонните грипове да бъде наложително за хората, които са на първа линия в битката с вируса. Подробностите от решението ще бъдат оповестени по-късно, само че Би Би Си заяви, че разполага с информация, че имунизирането против сезонните грипове няма да бъде наложително, като ще се вършат и някои изключения за Covid имунизациите по здравословни аргументи.

Всяка една от съставните елементи на Обединеното кралство – Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия – има своя личната политика по въпроса.

Ръководителят на английското национално опазване на здравето Крис Хопсън по-рано прикани правителсвото да намерения добре върху метода, по който ще сервира решението си, тъй като „ неимунизираният личен състав не би трябвало да се трансформира в изкупителна жертва или да бъде очернян “. „ Разбираме за какво хората се двоумят да се имунизират. Трябва обаче да ги убедим да го създадат, а не да ги бием по главите “, посочи Хопсън тази заран по Би Би Си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР