ВАКСАХАЧИ, Тексас (AP) — Последният път, когато пълно слънчево затъмнение

...
ВАКСАХАЧИ, Тексас (AP) — Последният път, когато пълно слънчево затъмнение
Коментари Харесай

Бизнесът в малките градове прегръща тълпата от пълно слънчево затъмнение, независимо дали вали или грее в понеделник

ВАКСАХАЧИ, Тексас (AP) — Последният път, когато цялостно слънчево затъмнение мина през този град в Тексас, коне и коли извършиха улиците и донесоха памук 9 цента за паунд. Близо 150 години по-късно едно нещо не се е трансформирало: опасността от облаци, блокиращи гледката.

Предвижда се облачно небе за галактическото знамение в понеделник в цялостен Тексас, към този момент опаковани в преследвачи на затъмнения за наслада на дребните градски компании.

Докато луната покрива слънцето, тъмнината денем ще следва стеснен кулоар - от тихоокеанското крайбрежие на Мексико до Тексас и 14 други щата чак до Мейн и източните околности на Канада. Най-добрата прогноза за Съединени американски щати: Северна Нова Англия.

Подобно на други общности по пътя на цялостността, Waxahachie, на половин час път с кола южно от Далас, изтегля всички спирки с уикенд, цялостен с концерти и други празненства.

Това е първото цялостно слънчево затъмнение в района от 1878 година насам. Следващото няма да е след съвсем още 300 години.

„ Чувствам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР