Ваканцията започва, а слънчевото време вече приканва децата да грабнат

...
Ваканцията започва, а слънчевото време вече приканва децата да грабнат
Коментари Харесай

Как да изберем безопасни ролкови кънки за детето

Ваканцията стартира, а слънчевото време към този момент приканва децата да сграбчен ролерите и да излязат на открито. Като родители, наша е отговорността детето освен да се забавлява и да бъде атрактивно измежду приятелчетата си, само че и да е устойчиво, когато кара своите кънки.

Ето за какво, когато решавате какъв модел да закупите, би трябвало да имате поради препоръките на специалистите. Така вашите малчугани ще се усещат несъмнено и безвредно, когато ръководят своето " транспортно средство ".

За сигурността на ролковите кънки най-важни са стабилността на обувката, както и надеждността на закрепването и въртенето на колелцата. „ За деца под 3-годишна възраст са целесъобразни ролкови кънки с четири колелца. Счита се, че по-големите биха се справили и с ролелите, при които всички колелца са подредени в една линия “, изясни по Българска национална телевизия създаделят на онлайн плтаформата „ Ние, потребителите “ Габриела Руменова.

Експертът обърна внимание, че и при тези произведения от време на време съществува химически риск. Например, при нараснало наличие на олово или фталати,...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР