Важното е да успяваме да вземем правилните решения, което се

...
Важното е да успяваме да вземем правилните решения, което се
Коментари Харесай

Акад. Денков: Отношението ми към Калин Стоянов ще се определи от това как ще реагира на сигналите за насилие от протеста

Важното е да съумяваме да вземем верните решения, което се и случва. Не съм направил никакъв компромис, който е значим за развиването на страната. Има такива опити, само че аз ги отхвърлям изрично. Такъв образец е този за дерогацията. Всеки, който се е захванал с политика би трябвало да чака да има напън върху него. Това разяснява пред публицисти министър председателят акад. след националната работна среща на Политическа партия в Благоевград. 

Съпредседателите на " Продължаваме промяната " Кирил Петков и Асен Василев организираха през днешния ден национална работна среща в Благоевград с новоизбраните кметове и общински съветници на партията. На срещата пристигна и министър председателят акад..  

По въпроса за оставката на вътрешния министър след погрома в центъра на София при митинга против управлението на БФС, Денков изясни, че не е взел изрично решение. Той към момента не е приказвал и с вицепремиера Мария Габриел по тематиката, само че посочи, че това ще се случи още в понеделник или най-късно във вторник. 

" Моето отношение към министъра на вътрешните работи ще се дефинира и от това по какъв начин той ще оцени и реагира на сигналите за принуждение, които всички видяхме и документирани на видео, и разказани от очевидци. Неприемливо е служители на реда в центъра на София да дейтсват с протестоиращи по този метод. Огромното болщинство от служителите на реда действаха, както би трябвало, без да ползват принуждение. Тези, които нарушаваха разпоредбите, би трябвало да бъдат разследвани и накзани ", безапелационен бе министър-председателят. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР