Важно за пенсионерите във Варна: Приемната на отдел Пенсии“ –

...
Важно за пенсионерите във Варна: Приемната на отдел Пенсии“ –
Коментари Харесай

Пенсионното във Варна е вече на нов адрес

Важно за пенсионерите във Варна: Приемната на отдел „ Пенсии “ – Търговско предприятие на Национален осигурителен институт гр. Варна е преместена на нов адрес.

От 7 септември 2022 година приемната на Националния застрахователен институт (НОИ) във Варна, в която се прави пенсионното обслужване на жителите на региона, е преместена на нов адрес. Центърът за административно обслужване на отдел „ Пенсии “ към този момент се обитава на ул. “Охрид “ №20 в града.

Офисът се намира в непосредствена непосредственост до главната административна постройка на териториалното отделение на Национален осигурителен институт (ул. „ Охрид “ №6).

Новооткритият център за административно обслужване работи всеки работен ден от 8,30 часа до 16,30 часа, като в него се правят всички услуги, свързани с пенсионното произвеждане - банкет на документи за разпределяне и погашение на пенсии, съвещания и връчване на документи, касаещи активността. Откриването му освен ще улесни клиентите на института, само че ще обезпечи и по-качествени услуги в региона на пенсионното обслужване.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР