Важно решение за култов автомобил, любимец на феновете от дълги

...
Важно решение за култов автомобил, любимец на феновете от дълги
Коментари Харесай

Край! Казаха сбогом на култова кола

Важно решение за паметен автомобил, любим на почитателите от дълги години. 

Компанията Audi ще се сбогува с Audi R8 на пистата " Лагуна Сека " в Съединени американски щати по време на тазгодишната Седмица на колите в Монтерей. По време на събитието, Audi R8 ще направи последните си обиколки към именитата писта, дружно с напълно електрическото Audi RS e-tron GT.
-->
Audi R8 беше най-мощният сериен модел на марката, когато дебютира преди 15 години. Audi R8 е същински породист състезателен автомобил със мощно спортно завещание, което споделя 50% от частите си със спортния автомобил Audi R8 GT3 LMS.

Като признателност към наследството на R8 в моторните спортове, Audi R8 ще дебютира в Седмицата на колите в Монтерей с неповторим екстериор, основан от Франк Ламбърти, дизайнер на първото потомство на Audi R8.

В чест на последните обиколки на пистата " Лагуна Сека " в Съединени американски щати, всяко Audi R8 ще получи рисунка на покрива на фамозното спортно трасе.

Последното Audi R8 разполага със същия атмосферен мотор V10, който се намира в спортната кола R8 LMS, като никой различен модел на Audi не е по-тясно обвързван със надпреварите. Моделът се R8 V10 се задвижва от 5,2-литров V-образен 10-цилиндров атмосферен бензинов мотор FSI.

Audi ще продължи дългогодишната си традиция да дава сила на автомобилните запалянковци от целия свят на годишната Седмица на колите в Монтерей.

На 17 август Audi ще отпразнува предишното и ще покаже бъдещето с авто екран в " Легендите на аутобана ", който ще включва две мощни купета R8 V10, един модел със задно задвижване, дружно с цялостната моделна линия Audi e-tron: RS e-tron GT, Q4 Sportback e-tron, Q8 Sportback e-tron и Q8 e-tron SUV.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР