Важно е винаги да сте наясно не само с благоприятните,

...
Важно е винаги да сте наясно не само с благоприятните,
Коментари Харесай

Вижте кои са магичните дни през ноември, в които всичко се сбъдва!

Важно е постоянно да сте наясно освен с удобните, само че и с най-опасните дни от всеки месец. Това ще ви помогне да избегнете ненужни проблеми в делата и любовта, както и да постигнете естетика с другите.

Днес ще ви разкрием кои тъкмо са най-благоприятните дни от месец ноември и по този начин ще ви помогнем да се настроите на вярната вълна и да подобрите настроението си!

През ноември ще има задоволително позитивна сила за всички, а късметлийските дни ще бъдат цели седем!

Ето кои са най-магичните и късметлийски дни от идния месец:

3 ноември - съпротива на Слънцето с Юпитер и на Венера с Нептун

Конфронтацията и то двойната борба е в действителност нещо доста положително. Опозицията сред Слънцето и Юпитер ще има доста огромен принос за образуването на нашия шанс на 3-ти ноември. Това ще бъде ден на просветление, интелектуален прогрес. Паметта, вниманието и интелигентността ни ще бъдат изострени. Венера и Нептун ще образуват доста прелестен съвпад, които идеално ще добави хармоничния дует на Слънцето и Юпитер.

4 ноември - завършек на ретроградния Сатурн

4 ноември е ден на доста прелестно и хармонично другарство. Сатурн в директна фаза ще бъде доста удобен за всички ас. Ако някой ви е предал в предишното, той може да изиска амнистия в този ден. Малките проблеми от предишното през този ден ще се разрешат или ще ви дадат нужното равнище на мъдрост за бъдещето. В такива дни хората постоянно осъзнават нещо извънредно значимо.

8 ноември – Венера минава в знака Везни

На 8 ноември Венера най-сетне ще придобие мощ и мощност. Всички ще имаме огромен триумф в любовта и в развиването на връзките. Общувайте повече и бъдете по-малко затворени в този ден. Венера също ще ни даде доста сили и сила за работа, бизнес, спорт и нови начала.

10 ноември - Меркурий минава в знака Стрелец

На 10 ноември Меркурий ще последва образеца на Венера, преминавайки в своя удобен знак Стрелец. Планетата на финансите ще отвори вратите към света на благосъстоянието и триумфа в работата, пътуването и бизнес връзката. На 10-и ще можете да вършиме скъпи покупки. Това също е добър миг за промяна на ситуацията.

11 ноември - огледална дата

1+1=2, тъй че на 11-ти света ще се ръководи от цифрата 2. То символизира двойствеността на силата – силата и мъдростта. На 11 ноември нумеролозите поучават да работите повече, да бъдете по-малко мързеливи и да вършиме приятни неща, които ви носят наслада.

13 ноември – Слънце в съпротива с Уран

Слънцето и Уран ще се слеят в съпротива, което значи, че ще се допълват взаимно. Много от нас ще чакат доста положително въодушевление, вътрешни трансформации и креативен пробиви. Ако желаете да станете самостоятелни и да извършите крачка към свободата, тогава просто няма по-добър ден.

24 ноември - Марс минава в знака Стрелец

24 ноември е ден на смелостта и храбростта. Марс ще ни даде доста сили в края на годината и навръх този ден. На 24-ти можете и даже би трябвало да свършите работа, да довършите започнатото, а също по този начин да деянията самодейност във всички сфери на живота, написа Една.бг.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР