Важни кръстовища и булеварди във Варна осъмват напоследък с нацапани

...
Важни кръстовища и булеварди във Варна осъмват напоследък с нацапани
Коментари Харесай

Цапат със спрей пътни знаци във Варна

Важни кръстовища и булеварди във Варна осъмват в последно време с нацапани със спрей пътни знаци, видя кореспондент на „Труд“. Най-често се заличават забранителни знаци за паркиране или тези, които предизвестяват,че в региона шета „паяк“. Вандалските прояви, въпреки и инцидентни, основават спънки в трафика на колите и на публичния транспорт, оплакват се добросъвестни участници в придвижването. Нацапани знаци са видяни на ъгъла на ул.“ Ал.Рачински“ и бул. „Съборни“, където завива тролеят, както и на продължението на ул.“Кракра“ пред блока на ул.“Радецки“80.

За в този момент няма сигнали, сподели шефът на „Общински паркинги и синя зона „във Варна инж.Младен Иванов“. Според него посочените случаи със зацапани знаци не попадат в синята зона на града, само че ще се вземат ограничения. Неотдавна имало залепени надписи „Дяволът ще дойде“ на гърба на пътни знаци или в долния им край, само че авторката им е била засечена от служителители на общинското дружество.

Синята зона ще бъде безвъзмездна в празничните дни от 24 до 26 декември, тя не работи в събота и неделя, посочи инж.Младен Иванов. От стартирането й през август до в този момент приходите са 1 150 000 лв. от краткотрайно паркиране, длъжностен абонамент, локално платено паркиране на живущи и юридически лица, както и от слагане на скоби на нарушителите.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР