Важна среща за бъдещето на ст. Българска армия и базата

...
Важна среща за бъдещето на ст. Българска армия и базата
Коментари Харесай

Важна среща за "Армията" и базата в Панчарево

Важна среща за бъдещето на ст. " Българска войска " и базата в Панчарево. Служебният състезателен министър Андрей Кузманов е разискал тематиката с представители на управлението на ЦСКА.

" Министър Андрей Кузманов е разговарял с ЦСКА за бъдещето на ст. " Българска войска " и базата в Панчарево. ", оповестиха от ММС.

" С РМС № 630 от октомври 2019 година беше решено да се учреди взаимно сдружение сред " Сердика Спортни парцели " ЕАД и ПФК ЦСКА-София ЕАД. Към момента футболният клуб е в договорни връзки за заплащане на наем за използването на ст. " Българска войска " и базата в Панчарево. "

" Министърът на младежта и спорта Андрей Кузманов е провел срещи с представители на управлението на ПФК ЦСКА-София ЕАД. По време на диалозите са обсъждани финансови детайлности за наемните връзки по контракта за използването на стадион " Българска войска " и подготвителната базата в Панчарево от футболния клуб. Собственик на оборудванията е " Сердика Спортни парцели " ЕАД, чийто принципал е ММС. След дефинитивно споразумяване на финансовите взаимоотношения ще се премине към идващия стадий по осъществяване на взаимния план, с което ще се обезпечи мечтаната база от футболния клуб. "

" При учредяването на новото сдружение ще бъдат прекъснати наемните връзки за двата спортни парцела сред двете страни “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР