Важна е музиката, а не текстът. Това дали ще си

...
Важна е музиката, а не текстът. Това дали ще си
Коментари Харесай

Михаил Миков: Музиката на БСП трябва да е на солидарност, а не на заяждания

Важна е музиката, а не текстът. Това дали ще си отиде Борисов през днешния ден, на следващия ден, след 6 месеца, няма да анулира музиката, която задава Българска социалистическа партия. Зависи какъв звук ще зададе конгресът за политика. Музиката на Българска социалистическа партия би трябвало да е музика на взаимност, на концепцията социалистическа, а не на дребните заяждания.
Това съобщи някогашният ръководител на Българска социалистическа партия Михаил Миков.

В тази конюнктура на политическо и публично напрежение няма ясна лява опция, която да пристигна след дясно ръководство. Днес част от протестиращите са участници в това което се е случило - Христо Иванов, Радан Кънев, да не приказваме за Цветанов. Българска социалистическа партия трябваше през днешния ден да стои крепко с концепциите си, сподели още някогашният водач на Столетницата пред bTV.

Когато казваш, че здравето не е стока и лечебните заведения не са комерсиално сдружения може да го облечеш в закони и да го направиш като съпротива. За образованието би трябвало да дадеш лявата законодателна самодейност, уточни пътища за продобиване на националното доверие Миков.

Нинова или Добрев? Никой самичък не може да поведе Българска социалистическа партия. И Тръмп и Путин няма да могат без лидерска група и хрумвания. Едно е да си фиктивен водач, друго е да си водач на мнение. Идеите са тези, които движат организациите, счита той.

Пълен парадокс е да приказваме за Велико народно събрание. Социална страна просто не се случи. Българска социалистическа партия не е единствена на терена. Нинова разгони съдружни сътрудници. Първо би трябвало да консолидираш партията и най-после да поискаш доверието на народа, изясни Миков.

Той показа и мнението си за премиера: Борисов умее чисто човешки да основава благосклонности, даже и с грубоватото отношение в Европа. Може би България е привикнала на подобен вид водачи. Аз съм елементарен и вие сте прости- елементарна скица за благосклонности. Той може би схваща, че към този момент е изчерпано доверието. Той несъмнено желае да има ГЕРБ, а не след мен и потоп. Може да има някаква промяна на ГЕРБ - от популистка към консервативна дясна партия, приключи Миков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР