В зависимост от това дали една жена е с руса,

...
В зависимост от това дали една жена е с руса,
Коментари Харесай

Какви са любимите храни на блондинки, брюнетки и червенокоси

В взаимозависимост от това дали една жена е с руса, тъмна или червеникава коса, може безпогрешно да се дефинират нейните кулинарни усети, споделя ново обществено изследване.

Блондинките, брюнетките и червенокосите дами с изключение на с друго лъчение се отличават едни от други и посредством своите обичани храни. Това е по този начин, тъй като цветът на косата значително отразява характера и темперамента, а те, от своя страна, дефинират желанията към избрани храни.

От анкетите в изследването е станало ясно и че цветът на косата може да е индикатор за това какъв брой добра готвачка е една жена.

Блондинките

Блондинките са кулинарни майстори. Много огромна част от тях обичат да прекарват свободното си време в кухнята, приготвяйки нещо вкусно за ядене.

Освен на вкусните ястия, дамите с руса коса държат и на добре подредената маса, с която да очароват своите посетители. Те са отлични домакини и държат постоянно да употребяват домашно приготвена храна.

Блондинките са най-големите фенове на здравословното хранене. В менюто им постоянно участват овесени ядки, семена, суши, пресни плодове, зеленчуци, риба и други морски деликатеси. Любимите им десерти са пайовете.

Брюнетките

В кухнята брюнетките са огромни естети и перфекционисти. Те държат повече едно ядене да наподобява добре, в сравнение с да ви зашеметят с феноменалния му усет.

 Любими храни на русокоски, брюнетки и червенокоси

Жените с по-тъмна коса не се оправят толкоз добре в ролята на майстор-готвач, демонстрира изследването, като избират различен да подготви храната или да хапнат на открито.

Брюнетките не наблюдават дали се хранят здравословно. За тях е все едно дали ще хапват чийзбургер от верига за бързо хранене или черен хайвер. Това, без което не могат, обаче са сирената.

Жените с кестенява и черна коса са огромни почитатели на солените храни. Най-любимият им десерт е сладолед.

Червенокоси

Кухнята на дамите с алена коса е същински безпорядък, само че те постоянно съумяват да впечатлят гостите си с нещо вкусно и домашно приготвено. Те избират бързите и лесни предписания, а творчеството им оказват помощ при опитите с нови артикули.

Любимите храни на дамите с алена коса са шоколадовите произведения, като те могат да си хапват шоколадови десерти всеки ден. Тези дами са и най-големите почитатели на месото и за това не би трябвало да се учудвате, в случай че ги видите да хапват пържола за закуска.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР