В затвора в Китай са вкарани наемни убийци, които многократно

...
В затвора в Китай са вкарани наемни убийци, които многократно
Коментари Харесай

Пишман убийци в Китай влязоха в затвора

В пандиза в Китай са вкарани наемни убийци, които неведнъж са договаряли посред си  едно и също ликвидиране, след което не изпълнявали „ поръчката “, предава БГНЕС.
Всъщност убийците си препредавали поръчката, като при всяко договаряне намалявали цената за изпълнение  с вярата, че някой надолу по веригата в действителност ще извърши убийството.
Но когато индивидът с най-ниска цена получил заповед да поеме работата, той решил вместо това да фалшифицира убийството. И проработил с набелязаната жертва.
Целият фарс лъснал, когато възможната цел просто повикала ченгетата.
Съд в Нанинг изслушал по какъв начин в началото избухнал спор през 2013 година, когато предприемач с фамилия Вей завежда дело против бизнесмена в региона на недвижимите парцели Цин Юхуи.
Опасявайки се от скъпа и продължителна юридическа борба, която може да докара до нула финансовото му положение, Цин наел килъра Си Гуаган да " извади " от играта Вей, като му платил два милиона юана (282 000 долара).
Си обаче не желал да си цапа ръцете и разпореди работата на Mo Тянсян за половин цена.
Мо минал по същия път и се обърнал към различен „ сътрудник “, наемайки Ян Гуаншън да в профил целта против 770 000 юана.
Но и Ян траял схемата, наемайки пети реализатор на „ мокри поръчки “ – Лин Сянси – който се съгрласил против 100 000 юана (14 000 долара) или пет % от първичната цена.
Но в последна сметка Лин осъзнал, че цената не си коства да излежи възможна присъда, в случай че бъде хванат след осъществяване на закононарушението, и решил да фалшифицира убийството – и влезнал по отношение на целта.
В последна сметка Вей, който към този момент трябвало да е мъртъв, споделил пред съда, че се срещнал с възможния си палач в кафене и се съгласил да театралничи за фотография, на която е вързан и със запушена уста.
След фотосесията Вей тръгнал към полицейското ръководство и чиновниците на реда разплели историята с пишман наемните убийци.
Всичките петима - плюс мъжът, който в началото е поръчал убийството - бяха хвърлени в пандиза с присъди, вариращи от две години и седем месеца до пет години.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР