В зала започнаха дебатите и изказванията по исканото отстраняване на

...
В зала започнаха дебатите и изказванията по исканото отстраняване на
Коментари Харесай

Остри думи в Народното събрание: „Предатели“, „сценаристи“, „цветарки“

В зала започнаха дебатите и изявленията по желаното премахване на ръководителя на Народно събрание Никола Минчев

Остри думи в Народното събрание сред Тошко Йорданов от „ ИТН “ и депутати от ръководещата коалиция. В зала започнаха дебатите и изявленията по желаното премахване на ръководителя на Народно събрание Никола Минчев.

В началото Йорданов съобщи то трибуната, че Никола Минчев е „ доста готин като човек “, само че професионалното му държание е тъпо. Той се обърна и към предателите от Има Такъв Народ – „ Вашата група събира предателите, а министър председателят персонално се разхожда да ви убеждава “. Това провокира неодобрение измежду депутатите, съобщи.

За имитация на трибуната се качи Настимир Ананиев от „ Продължаваме промяната “. „ За да приказваш за професионално държание би трябвало да си правист, а не сценарист. Българският народ е умен и знае, че оставката на Никола Минчев няма нищо общо с професионалното му държание “, сподели той.

На трибуната по-късно се изрече Николай Ангов от Политическа партия.

„ Г-н Слави Трифонов подведе целия български народ, че ще се бори против модела ГЕРБ. Някои сценаристи и псевдоюристи, и псевдофинансисти повярваха, че ще получат едни постчета. Тези хора сега оказват помощ на лицето Слави Трифонов да извърши най-голямото изменничество в България “, сподели той.

Последен на трибуната се качи един от отцепниците от „ ИТН “ Деян Петков.

„ Има Такъв Народ разруши фантазиите и идеалите, в които имаха вяра стотици хиляди българи. Прегръщайки се с ГЕРБ, Движение за права и свободи и сътрудниците от „ Възраждане “. Ако това да бъда изменник значи да предам това, в което имам вяра в името на персоналния интерес, за мен е чест да бъда изменник “, сподели Петков.

След изявленията на трибуната още веднъж се изрече Тошко Йорданов. Той дефинира Настимир Ананиев като „ политическа цветарка “.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР