В заглавието са използвани думите примитив“, възбудил“ и мунчо“, които

...
В заглавието са използвани думите примитив“, възбудил“ и мунчо“, които
Коментари Харесай

Примитивът, мунчото на МВР стефан балабанов се възбудил и дава акъл

В заглавието са употребявани думите „ примитив “, „ възбудил “ и „ мунчо “, които на пръв взор наподобяват обидни в комбиниране с името на зам.-вътрешния министър стефан балабанов. Думите обаче са взети от негови изявленията, изявления и текстове във Facebook.
С тях той назовава хора, разяснява събития и отзиви. Очевидно балабанов счита, че има право да назовава хората както му хрумне. Да забележим по какъв начин се съотнасят тези думи към самия него.

По бТВ в понеделник сутринта зам.-министър балабанов разяснява пожара в така наречен „ Царски конюшни “ в София. Признава, че даже Министерство на вътрешните работи не знае кои тъкмо са притежателите, можело даже вътрешното ведомство да има някаква благосъстоятелност.

Няколко цитата от ст. бал.:

„ В Пловдив се случи същото и аз не мога да схвана за какво нашето общество, по този начин, не одобри, че един клошар е допустимо да заспи там и да възпламени такава постройка. "

Обществото, примитивни ми балабанов, не приема ваш’те пояснения, тъй като са нелепи, неаргументирани и несериозни. В управлението на Министерство на вътрешните работи изхождате от личното си равнище на подготвеност, а то постоянно е обидно ниско.

„ Разбира се, че има големи ползи и апетити, само че ние работим тъкмо, с обстоятелства, данни, експертизи, не мога да върша свободни разкази по картинки. "

Мунчо балабанов, Министерство на вътрешните работи би трябвало да работи посредством службите си по големите ползи и апетити. Ако не знаеш по какъв начин, попитай по-опитни и знаещи от теб. В Министерство на вътрешните работи има много такива. Ще ти кажат още, че Министерство на вътрешните работи не работи по обстоятелства, данни и експертизи, а събира обстоятелства и данни, които давате за експертизи, за се трансфорат в годни доказателства. Това ви разпорежда прокуратурата. Вие ги събирате, а не ви ги носят жители в чанти и папки.

" Как да имат доверие (в МВР), като непрестанно се сее ненавист от политиците... Чудя се да не би нашата идея да не е България, да не би да е Сомалия. "

Ех, балабанов, балабанов, четенето не ти е занимание. Ето каква е обстановката с трима от вътрешните министри на Сомалия. Ахмед Сюлейман Абдулла е приключил три висши образования, сред които Кралската военна академия в Сандхерст, Англия. Абди Шакур е с отлична тапия от същата академия, плюс Висшата полицейска академия на Италия. Хусейн Кулмие е випусник на Италианската офицерска академия в Рим, както и на Правния факултет на Римския университет. Сегашният кадрови бълвоч в Министерство на вътрешните работи не може даже със сомалийците да се мери…

А какво е образованието на стефан балабанов? В формалната информация на Министерство на вътрешните работи написа, че е приключил Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски “, магистър по педагогика. Само че не работи по специалността, а става служител на реда в Пещера. Няма пояснение по какъв начин тъкмо е станало това. Завършил ли е най-малко някакъв курс за полицаи или служители на реда? Не е неприятно да се знае.

През 1996 година Балабанов приключил, съгласно справката, Университетът за национално и международно стопанство, компетентност „ Външна търговия и интернационално право “. Владее съветски език. Бре, бре.

Справка в УНСС обаче демонстрира, че такава компетентност няма. Има „ Международни стопански връзки “. Както и „ Международни стопански връзки с преподаване на британски език “. балабанов обаче говорит по русски…

По специалността „ Международни връзки “ дипломирането става с:

- държавен изпит по специалността;

- държавни изпити по два непознати езика

Ако допуснем, че когато балабанов е учил в УНСС, е съществувала компетентност „ Външна търговия и интернационално право “ (каквито данни не се откриват), по кои два езика се е явил той на държавни изпити? И какво интернационално право е учил без непознат език?! Този в действителност счита, че ядем доматите с колците...

Освен това за магистърска степен са наложителни изпити по Български език и езикова просвета, както и Български език и литература и история на България. Какви оценки е изкарал на тях Балабанов? Питаме се, тъй като текстовете му във Facebook са цялостни с правописни и стилистични неточности. Дори нарицателното име Мунчо, героят на Вазов от „ Под игото “, той изписва с дребна писмен знак. А това значи доста. За препинателните знаци да не приказваме.

Същият човек е работил като заместник-кмет на Община Пещера. Бил е шеф на РПУ – Пещера и шеф бранш „ Криминална полиция “ в Пазарджик. Работил е и в българското посолство в Украйна (с съветски език…). Драгият „ мунчо “ балабанов би трябвало да е наясно, че такава трудова биография, е гола вода. Което не пречи - по-скоро оказва помощ, - да заема високи постове по партийна линия.

„ мунчо “ (с малко " м " ) балабанов назовава Слави Трифонов във връзка изказване на шоумена, че ще провежда митинги пред Народното събрание: Тоя смешник отново се възбуди. Кой си ти бе мунчо та ще сваляш законно определен парламент от хората???!!!

Дори единствено това изречение стига стефан балабанов да бъде махнат от поста незабавно. Шест неточности в две фрази! За човек, претендиращ, че е приключил две висши образования, това би трябвало да е злополука. Но не е. Придмство е.

балабанов, балабанов, от „ висотата “ на своята неначетеност, не можеш да имаш грам искания някой да ти има вяра. Измъкнали те Вътрешна македонска революционна организация от торбичката, чучнали те на висок пост поради някакви партийни заслуги и ти си се взел насериозно.

Вярно, че през последните десетилетия, какви ли не сме виждали в ръководството, само че най-малко си трайте и не се показвайте много-много, тъй като лъсва целият цинизъм на кадруването по партийна линия.

Цветан Цветански
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР