В задръствания през целия ден попадат автомобилите около Младежкия хълм

...
В задръствания през целия ден попадат автомобилите около Младежкия хълм
Коментари Харесай

Въоръжете се с търпение! Пъплим като костенурки по Коматевск...

В тапи през целия ден попадат колите към Младежкия рид поради ремонт, който се прави под Коматевския надлез. Строителни работи се правят по едно и също време и на бул. „ Копривщица” сред надлеза и Пещерско шосе. Една от лентите е заградена с мантинели и разкопана, и колите се точат със скоростта на костенурка в останалата част от пътя. Опашката стартира от тепето и стига до светофара на кръстовището с бул. „ Никола Вапцаров”.

В час пик тапите стават още по-изнервящи, изключително в случай че пътуваш в рейс без климатик при съвсем 40 градуса горещина.

Около надлеза се сменя магистрален тръбопровод и няма различен метод да се свърши работата, с изключение на да се ограничи придвижването, изясняват строителите. Не стопират и в жегата по пладне.

От компанията, която извършва публичната поръчка на В и К – ЕООД за 7,5 млн. лв., описват,, че преди да стартират строително – монтажните работи са поискали да затварят цели сектори, а не по една лента, само че от Пътна полиция отхвърлиха. Мотивът на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи е, че с тоталното прекъсване на трафика в тази натоварена градска зона ще сътвори огромни главоболия на водачите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР