В забързаното ни ежедневие все по-често не ни остава време

...
В забързаното ни ежедневие все по-често не ни остава време
Коментари Харесай

Какъв купонджия си според зодията?

В забързаното ни всекидневие все по-често не ни остава време за нас самите. Натоварени от работа и задължения (към семейство, родители, деца) постоянно нямаме време нито за другари, нито за каквито и да е занимания. На всеки му се е случвало да осъзнае в даден миг, че скоро на никое място не е излизал, не се е виждал с другари, не е " разпускал "... И когато копнежът за забава и разтоварване се ускори, човек си споделя: " Тази вечер безусловно ще изляза " или " Защо да не се обадя на моите приятели да видя по какъв начин са, накъде са и да поизлезем малко ". Всеки има потребност да " изпусне  парата ", с цел да не експлоадира или да не се депресира. Освен това заниманията подвигат адреналина и влияят като допамин (хормон на щастието - съгласно някои откриватели по този начин ни работи и шоколадът). Естествено другите хора се забавляват и разпускат по друг метод. Според някои е до характер, съгласно други - до образование и околна среда, а съгласно трети доста зависи от зодията на индивида. Нека забележим по какъв начин се забавляват хората от другите зодии:
ОВЕН 
Те са импулсивни, енергични и темпераментни. Искат всичко тук и     в този момент. Няма по какъв начин да не ги забележите  - постоянно са в центъра на веселбата – най-шумните, най-гръмогласните. Като типични представители на огнените знаци, не умеят да чакат или да се преценяват с другите, само че с тях постоянно е радостно и занимателно – харесват както разходки измежду природата, по този начин и да са в компания в механата.
ТЕЛЕЦ
Спокойни, сдържани само че единствено на пръв взор. Под видимо хладната им повърхнина се крие вулкан от усеща, който може да изригне напълно ненадейно, от време на време предизвикан даже единствено от една дума. Те могат да се забавляват както с компания в заведение, по този начин и с определени другари (дори и единствено с един приятел) в интимна конюнктура. За тях е значима ситуацията, само че по-важна е компанията.
БЛИЗНАЦИ
На пръв взор може да ви наподобяват безгрижни, безотговорни и търсещи единствено занимания. Под тази маска се крие доста изострен разум, огромен разсъдък, оправност (както се споделя - ненапразно са двама в едно). Умеят да основават въодушевление на всички по един прелестен и непоказен метод. Големи купонджии са и около тях постоянно е доста радостно – измислят игри и занимания за всички.
РАК 
Красиви, ефирни, сексапилни, в никакъв случай не остават незабелязани където и да идат. Понякога са носталгични, тъжни, замечтани или майчински настроени (към колегата или приятел). Влиянието на Луната е доста мощно върху тях. Харесват както интимни вечери на свещи (най-големите романтици от зодиака), по този начин и радостна компания. Обичат да канят посетители в красиво подредения си и чист дом, където да ги смайват с кулинарните си умения. Харесват излети и разходки измежду природата.
ЛЪВ 
Хората постоянно ги виждат. Когато отидат някъде, все едно кралски особи са благоволили да почетат събитието. Имат класа и образование, което незабавно ги откроява от останалите. Въпреки че не си го признават, само че обожават да са в центъра на вниманието и тогава купонът е цялостен. Щедри са, подготвени са да дадат всичките си пари, с цел да си угодят или за купона. Нерядко след някое посещение на другари (дори неочаквано) хладилникът им остава празен.
ДЕВА
На пръв взор изгеждат тихи, кротки и отстъпчиви. Когато отидете някъде, първоначално може и да не ги забележите – седнали в профил те избират да следят, в сравнение с да вземат участие интензивно във веселбата. Повече са по разбора на ставащото, както и нерядко са уредници на съответното събитие, в сравнение с да са дейни участници. От друга страна на тях може да се разчита за всичко – от положителната подготовка и организация на събитието до помагането с пари или викането на такси, в случай че прекалите с алкохола.
Очаквайте продължение!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР