В Южна Корея заявиха, че са почувствали облекчение след новината

...
В Южна Корея заявиха, че са почувствали облекчение след новината
Коментари Харесай

Южна Корея: Почувствахме облекчение след съобщенията за нови усилия за среща Тръмп-Ким

В Южна Корея обявиха, че са почувствали облекчение след новината за възобновените договаряния за среща на върха сред президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп и водача на Северна Корея Ким Чен-ун, съобщи Асошиейтед прес, като се базира на изказване на президентството в Сеул.

Съобщението на президентството беше публикувано единствено часове откакто Тръмп приветства помирителния звук в реакцията на Северна Корея на анулацията от негова страна на срещата с Ким и съобщи, че среща въпреки всичко може и да има, съобщи Българска телеграфна агенция.

По-късно президентът на Съединени американски щати написа в Туитър, че в случай че има среща, тя ще се състои на 12 юни в Сингапур, както беше планувано в началото.

Синият дом (президентството на Южна Корея) добави, че " деликатно " следи развоя на събитията в връзките сред Вашингтон и Пхенян.

Магазинът за сувенири на Белия дом намали цената на специфичната емисия на два типа монети, които, може би прибързано, бяха изсечени по случай срещата на върха сред Тръмп и Ким, съобщи ДПА.

Според страницата в интернет на магазина цената на по-скъпия тип монети е намалена от 85 на 59 $, а на по-евтиния от 24,95 на 19,95 $.

В четвъртък монетите се обезцениха, откакто Тръмп ненадейно разгласи, че анулира срещата, по случай която те бяха изсечени. Въпреки това решението очевидно ускори интереса на колекционерите и другите вероятни купувачи, което докара до срив на страницата на магазина. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР