В утрешния брой на вестник Марица можете да прочетете тези

...
В утрешния брой на вестник Марица можете да прочетете тези
Коментари Харесай

Четете в Марица: Пловдив расте на юг

В утрешния брой на вестник " Марица " можете да прочетете тези и доста други забавни авторски тематики, изявленията и разработки:

Губернаторът Ангел Стоев с нов основен секретар

Смяна на основен секретар се чака в Областната администрация на Пловдив, където служебният кабинет назначи за губернатор Ангел Стоев. Това ще бъде и първата рокада, откакто той пое поста на 20 май.

Проф. Пламен Чипев, икономист от Българска академия на науките: Политиците да си мерят приказките, когато нападат стопанската система

Скептичен съм за икономическото ни състояние за идващите 3 месеца основно заради това, че политиката по този начин жалко влезе в стопанската система. Грешат, в случай че си фантазират, че могат да зачеркнат на нула ролята на ГЕРБ, по този начин, както стана с Национална движение „Симеон Втори".

Инвеститорите са обезпокоени от това, което става. Не назовавам това политическа рецесия, а по-скоро турбуленция. Те ще продължат с месеци - това за мен е главният аршин.

Това съобщи за „ Марица” проф. Пламен Чипев от Инс­титута за стопански проучвания (ИИИ) на Българска академия на науките, учител в Пловдивския университет.

Маратонът от държавните изпити по избор стартира от през днешния ден

Само за по един абитуриент в цялата Пловдивска област ще бъде проведена трета матура по избор - по география и по съветски език.

Всяка година се постанова провеждането на такива „ бутикови “ изпити, за които подават заявление по неколцина зрелостници. В пъти повече са проведените чиновници и квестори за провеждането им, а има случаи най-после зрелостниците да не се явят.

Пловдив пораства на юг

Южните територии на Пловдив предизвикат интереса на бизнесмените. Те са подобаващи за ново жилищно застрояване тъй като са по-близо до Родопите, също така имат отчасти построена инфраструктура. На фона на никнещите бетонни оазиси, точно тези зони от града в действителност са контролирани за по-ниско застрояване, което е гаранция за един по-добър метод на
живот.

Според нова Наредба: Правим всички жилища годни за инвалиди

Раздутото РЗП ще вдигне цената им, предизвестяват от сектора на архитекти и строители

Нова разпоредба подвига цената на жилищата – за това аламират архитекти и експерти
от надзорните компании под тепетата. Става въпрос за новата Наредба за налична
среда, която влезе в действие през март т.г. Тя дефинира минимални условия,
които да улеснят напредването на хора с увреждания в жилищата.

Боби Манекена и жена му измежду ВИП гостите в Монако

Пловдивчанинът Борислав Димитров, прочут в елит средите като Боби Манекена, и неговата половинка Нина бяха специфични посетители във VIP Lounge на Hоtel de Paris - един от най-известните 5-звездни хотели в Кралство Монако. Оттам кумците на Николай Бареков следиха цялото съревнование във Формула 1. Двамата бяха на няколко крачки от самата писта и всички болиди минаваха пред очите им.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР