В утрешния брой на вестник Марица четете тези и много

...
В утрешния брой на вестник Марица четете тези и много
Коментари Харесай

Четете в Марица: Преброителите нямат работа в дома ви, не ...

В утрешния брой на вестник " Марица " четете тези и доста други забавни авторски разработки:

Преброителите нямат работа в дома ви, не ги пускайте, в случай че не желаете

Масовото броене на българите стартира през вчерашния ден тъкмо в среднощ. Много хора обаче се тормозят от домашните визити на анкетьорите. Визитите по къщи и жилища са част от втория стадий на преброяването - от 18 септември до 2 октомври, при изискване че самият развой не е сбъднат онлайн. Жителите на града и региона се боят, че преброяването ще засилва измамници и крадци, които ще употребяват обстановката, с цел да осъществят неприятните си планове, представяйки се за преброители. Основателни ли са обаче терзанията им?

Страшна ли е инфлацията и за какво пристигна

В десетилетието сред 2010 и 2020 година свикнахме на релативно муден растеж на потребителските цени, изключително спрямо бързото повишение на заплатите и приходите като цяло. През последните няколко месеца отчетливо високият ритъм на повишаване на цените обаче върна тематиката на напред във времето. Промяната е движена от няколко взаимнообвързани фактори - цените на суровините, „ отсрочената инфлация “ и политиката на централните банки.

Интервю: Депутатът Николай Хаджигенов от ИБГНИ: Коалицията ни с Мая и Дончева завърши, министерската партия ми подхожда

Общинското ФБР подхвана градежи за замърсен въздух

Пловдивският инспекторат, именуван още общинското ФБР, стартира инспекции на строителите обекти за да не позволяват замърсяване на въздуха. Чести са случаите, когато камионите излизат, без да измият гумите, и разнасят тиня, повишавайки наличието на фини прахови частици.

Втори възрастен изчезна мистериозно

Още един възрастен човек е липсващ в обитаемо място, а околните му оповестиха, че го търсят, и помолиха хората за помощ и информация за него, в случай че го виждат. Издирваният е 88-годишният Ангел Гаджев от Мокрище.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР