В условията на обявена извънредна епидемична обстановка в страната, екипът

...
В условията на обявена извънредна епидемична обстановка в страната, екипът
Коментари Харесай

ЦОП „По-добро бъдеще” продължава работата си

В изискванията на оповестена изключителна епидемиологична конюнктура в страната, екипът на Център за социална поддръжка „ По-добро бъдеще ” към Фондация „ Владиславово ” продължава да оказва поддръжка на своите консуматори отдалечено, с оглед съблюдаване на разпоредените наложителни противоепидемиологични ограничения.

Специалистите – обществени служащи, психолози, възпитател, здравно лице и трудотерапевт не престават да работят с децата и фамилиите по телефон, на имейл, вайбър, фейсбук и други отдалечени форми.

Екипът на Център за социална поддръжка съветва своите консуматори и жители, посредством:
- Социално консултиране;
- Психологическа подкрепа;
- Подкрепа на нуждаещи се деца и възрастни;
- Информиране, подпомагане и ориентиране към други услуги за подкрепа;

В работата си експертите от Центъра употребяват и се базират на информация от достоверни източници – научни изявления, рекомендации на Световната здравна организация, рекомендации и инструкции от АСП, положителни практики на други снабдители на обществени услуги, известни и новаторски техники за справяне с зародили отрицателни резултати от ограничаващите ограничения по време на международната пандемия, провокирана от СOVID-19.

До 14 юни 2020г. не се позволява посещаване на консуматори в Центъра и са прекратени визити в домовете на потребителите на обществената услуга.

Екипът на Център за социална поддръжка „ По-добро бъдеще ” към Фондация „ Владиславово ” ще работи отдалечено, оказвайки помощ и поддръжка на всеки, който се нуждае.

Контакт с екипа може да се реализира на телефони: 052/52 10 28; 0887 787 288, по е-поща [email protected], както и на фейсбук страницата на Центъра.

В навечерието на 24 май – денят знак на българската култура, просвета и нематериалност пожелаваме на всички ярък празник, тъй като това е най-светлия, най-съкровения и най-български празник!

Екипът на Център за социална поддръжка „ По-добро бъдеще ” към Фондация „ Владиславово ” пожелава на всички доста светлина в душите, религия в бъдещето и нравствен напредък!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР