В условията на обявена извънредна епидемична обстановка в страната, екипът

В условията на обявена извънредна епидемична обстановка в страната, екипът ...

ЦОП „По-добро бъдеще” продължава работата си.

В условията на обявена извънредна епидемична обстановка в страната, екипът на Център за обществена подкрепа „По-добро бъдеще” към Фондация „Владиславово” продължава да оказва подкрепа на своите потребители дистанционно, с оглед спазване на разпоредените задължителни противоепидемиологични мерки.

Специалистите – социални работници, психолози, педагог, медицинско лице и трудотерапевт продължават да работят с децата и семействата по телефон, на имейл, вайбър, фейсбук и други дистанционни форми.

Екипът на Център за обществена подкрепа консултира своите потребители и граждани, чрез:
- Социално консултиране;
- Психологическа подкрепа;
- Подкрепа на нуждаещи се деца и възрастни;
- Информиране, съдействие и насочване към други услуги за подкрепа;

В работата си специалистите от Центъра използват и се позовават на информация от достоверни източници – научни публикации, препоръки на Световната здравна организация, препоръки и указания от АСП, добри практики на други доставчици на социални услуги, популярни и иновативни техники за справяне с възникнали негативни ефекти от ограничителните мерки по време на световната пандемия, предизвикана от СOVID-19.

До 14 юни 2020г. не се допуска посещение на потребители в Центъра и са преустановени посещения в домовете на потребителите на социалната услуга.

Екипът на Център за обществена подкрепа „По-добро бъдеще” към Фондация „Владиславово” ще работи дистанционно, оказвайки помощ и подкрепа на всеки, който се нуждае.

Контакт с екипа може да се осъществи на телефони: 052/52 10 28; 0887 787 288, по електронна поща [email protected], както и на фейсбук страницата на Центъра.

В навечерието на 24 май – денят символ на българската просвета, култура и духовност пожелаваме на всички светъл празник, защото това е най-светлия, най-съкровения и най-български празник!

Екипът на Център за обществена подкрепа „По-добро бъдеще” към Фондация „Владиславово” пожелава на всички много светлина в душите, вяра в бъдещето и духовен подем!

Източник: dnesplus.bg