В условия на инфлация е още по-необходимо управлението на личните

...
В условия на инфлация е още по-необходимо управлението на личните
Коментари Харесай

Финансов анализатор: В условията на инфлацията планирането на разходи става още по-необходимо

„ В условия на инфлация е още по-необходимо ръководството на персоналните средства, т.е. вярното обмисляне на разноските. Още повече в случай че работим в бранш, в който приходите не могат да настигнат инфлацията и тогава планирането на месечните и бъдещи разноски става извънредно належащо. “

Това разяснява в студиото на Euronews PrimeTime финансовият анализатор Иван Стойков.

Той посъветва всяко домакинство да си направи сметка какви тъкмо артикули и услуги и използват и дали може да се лиши напълно или отчасти от дадена покупка и разход.
Ако можем да ограничим или ограничим разноските, които няма да ни лимитират стандарта на живот – да го създадем.
В общия случай приходите мъчно догонват равнището на инфлацията, уточни Стойков. По думите му макар месеците на задържане на броя подписани покупко-продажби с парцели, само че пък през последния месец има възкръсване.
За момента аз най-малко не виждам да има промяна в цените на парцелите. Няма основни корекции в посока надолу. Някакво уравновесяване. 
„ Нивото на кредитиране си остава релативно високо. Забелязват се избрани темпове на закъснение – да вземем за пример ипотечното кредитиране бележи известно закъснение по отношение на предходния месец “, означи Стойков.

„ Ако този, който има намерение да купува парцел, има жилищна потребност – съвсем постоянно е сполучлив миг (за парцел – бел. ред.). Ако става въпрос за инвестиция и въпросният претендент за заем към този момент си има жилище, тогава диалогът става напълно различен “, сподели още финансовият анализатор.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР