В Украйна през нощта е била обявена въздушна тревога в

...
В Украйна през нощта е била обявена въздушна тревога в
Коментари Харесай

Нови руски ракетни удари

В Украйна през нощта е била оповестена въздушна паника в 12 от 24-те украински области. Властите оповестяват за детонации в Кривой Рог, Одеса и Харков.

Въздушната паника остана в действие най-дълго в югозападната Одеска област, където тази нощ отекнаха пет поредици детонации. За съветски офанзиви оповестяват управляващите и в Кривой рог, родния град на украинския президент Володимир Зеленски, и в Харков на североизток.

Продължават боевете в западната част на Донецка област, изключително в региона на Макаровка и в западната част на Запорожка област, заяви заместник-министърът на защитата Хана Маляр. В началото на месеца Украйна стартира своята дълго чакана контраатака за отвоюване на окупирани от Русия територии. Киев твърди, че настъплението е сполучливо, а Москва отхвърля. На този декор Русия продължава да прави всеки ден офанзиви с ракети и дронове.

А в региона на наводнението след взривяването на язовир " Каховка " не престават възстановителните работи. Повече от 800 семейства са били включени още веднъж към електропреносната мрежа, оповестиха локалните управляващи. Нивото на река Днепър продължава да спада. Днес се чака шефът на Международната организация за атомна сила Рафаел Гроси да посети Запорожката нуклеарна централа, която също е наранена от унищожаването на язовира.
ТЕМА преди 13 часа 1854 преди 19 часа 2011 преди 22 часа 3898
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР