В Украйна хакери разбиха 755 правителствени сайта, включително сайта на

...
В Украйна хакери разбиха 755 правителствени сайта, включително сайта на
Коментари Харесай

Руски хакери разбиха уебсайтовете на украинските власти и публикуваха там обръщение до въоръжените сили на Украйна

В Украйна хакери разрушиха 755 държавни уеб страницата, в това число уеб страницата на президента на страната, и разгласиха на тях апел на съветските бойци към морските пехотинци на Николаев и Одеса.

„ Събитията от последните дни ще бъдат предмет на дълги полемики измежду нашите съвременници и потомци, само че истината постоянно е една и съща! Абсолютно явно е, че случилото се е ослепителен образец за това какво се случва, когато на власт дойдат безотговорни, алчни и безразлични към потребностите на народа си хора “, се е споделя в апела, оповестява НТВ.

Руската хакерска група RaHDit се счита за създател на „ повредата “ на уеб страниците, написа Lenta.ru.

Тази информация не може да бъде тествана. В момента при влизане в държавните уеб сайтове се появява надпис, уведомяващ, че няма достъп до тях.

По-рано стана известно, че съветски хакери от групата Killnet са хакнали уеб страницата на групата Anonymous. Те приканиха руснаците да не се паникьосват и да не се доверяват на имитации.

Преди това беше обявено, че самите хакери от Anonymous са оповестили „ кибервойна “ против Русия поради обстановката в Украйна.

Превод: ЕС
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР