В централното фоайе на Националния дворец на културата се откри

...
В централното фоайе на Националния дворец на културата се откри
Коментари Харесай

Започна 48-ият Софийски международен панаир на книгата

В централното предверие на Националния замък на културата се откри 48-ият Софийски интернационален панаир на книгата.

В шестте дни, сред вторник (7 декември) и неделя (12 декември), при цялостно съблюдаване на противоепидемичните ограничения, на повърхност от 800 квадратни метра в НДК, ще се съберат читатели, писатели, издатели, преводачи и илюстратори.

Ще може да посетите над 40 събития - срещи с създатели като Теодора Димова (в неделя, от 14.00 часа, тя ще взе участие в представянето на " Спомнена София " дружно с журналиста Тони Николов и литературния критик Михаил Неделчев), Алек Попов (в събота от 16.00 часа), Георги Господинов (в неделя от 15.30 часа), Десислава Йорданова – Пурко, Деляна Манева, Нели Митева, Камелия Кучер, Добромир Банев, Йордан Евтимов, Кирил Нейков, Петър Чухов, Елена Алексиева (в сряда ще модерира срещата с Георги Тенев от 11.45 часа) Захари Карабашлиев ().

Ще има срещи с най-новите създатели на аудиосъдържание като Мадлен Алгафари, Мария Касимова-Моасе, Мария Николова и Васил Попов.

Актьорите Богдана Трифонова, Йоанна Темелкова и Владимир Пенев ще четат истории на щанда " Сторител " в Литературен клуб " Перото ".

В рамките на Софийския панаир на книгата ще се състои Софийският интернационален книжовен фестивал. Ще се организира и четвъртият Детски книжовен фестивал.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР