В центъра на Москва е задържан мъж, който се опитал

...
В центъра на Москва е задържан мъж, който се опитал
Коментари Харесай

Пиян опита да открадне тялото на Ленин от мавзолея в Москва

В центъра на Москва е арестуван мъж, който се опитал да открадне тялото на Владимир Улянов - Ленин от мавзолея, написа " Российская газета ".

42-годишният московчанин е пристигнал на Червения площад през нощта и се е опитал да отвори вратата на мавзолея, оповестява MK.RU, базирайки се на източник от правоохранителните органи. Служителите на реда бързо задържали хулигана. Той обяснил, че желал да открадне тялото на вожда на пролетариата.

На мястото на случая пристигнала кола за спешна помощ и мъжът бил диагностициран с психологично разстройство вследствие на тежка интоксикация.

Мъжът е работил като сглобявал мебели, развел се е със брачната половинка си преди пет години. Двамата имали трима сина. След развода той се реалокира в жилището на майка си и се пристрастява към алкохола. През последния месец съвсем няма работа, по тази причина прекарва цялото си свободно време в компанията на инцидентни познати, написа " Московский комсомолец ".

Сутринта на 5 февруари той отива в дома на собствен другар от учебно заведение в Пушкино, само че в 23:00 ч. се озовава на улица Тверская в центъра на съветската столица, където пие алкохол с някого. Мъжът не си спомня по-нататъшните събития.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР