В третия сезон на Фермата“ участниците имаха за задача да

...
В третия сезон на Фермата“ участниците имаха за задача да
Коментари Харесай

10-те най-яки реплики от „Фермата“ 3

В третия сезон на „ Фермата “ участниците имаха за задача да построят своята плантация от нищото, а мотото на сезона беше „ Ново начало “. За ново начало бяха пристигнали и участниците в риалити формата. Със или без поръчка за победа и за продобиване на огромната парична премия. А дали в действителност човек може да стартира изначало със 100 хиляди лв.!? Поне може да опита…

Фермерите започнаха да градят живота благодарение на Владо Каролев и под водачеството на Владо Николов, а назряващата любовна история сред някогашния футболист Алек и гимнастичката Валерия беше единствено бонус за шоуто. След като задачата на икономиста Каролев завърши, а някогашният волейболен национал реши, че е дал всичко на риалитито и е време да се върне към фамилията си и дилемите към волейболен клуб „ Левски “, „ Фермата “ 3 остана единствено с „ богинското “ наличие на Божидара Бакалова като гост-звезда.

Влезе нов участник – Мишо, единствено с цел да остави неприятно усещане и да си тръгне след следващия двубой. Именно от този интервал, в подреждането по-долу, влиза репликата на Алекс към Мишо: „ Ти, толкоз ниско си паднал, че като се изправиш и погледнеш нагоре виждаш петите на миньорите! “.

Дарина съумя да изнерви съвсем всеки и да се скара с съвсем всеки. От присъединяване на постоянно неразбраната адвокатка остават паметните реплики: „ Хора, може ли да кажа нещо!? “ и „ Имам една молба? “ .

А влюбените таман се „ ожениха “, подвигна се огромна забава и… се появи Пешо. Чувствата на Валерия бяха раздвоени и в последна сметка тя реши, че с Алекс са единствено другари. В тази връзка беше и коментарът на Станислав за дамите: „ Жените не знаят какво желаят! Добър си с тях – доста си добър. Лош си с тях – доста си неприятен. Свалиш ѝ Луната, тя вика – в различен цвят нямаше ли? “ Станислав, с изключение на като един от кандидатите за край, остава в историята на предаването и с паметния лаф: „ Сети Уи се!? “ .

Разбивачът, цялостният с лафове обаче е вечноплачещият Яни. Главата му съумя да роди и устата му да изговори купища истински реплики и лафчета, от които галактическият №1 е „ Ох на дяда! “ . Ето и цялостния лист с 10-те най-яки реплики от „ Фермата “ 3.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР