В традиционното си коледно послание британската кралица Елизабет Втора отдаде

...
В традиционното си коледно послание британската кралица Елизабет Втора отдаде
Коментари Харесай

В коледното си послание кралица Елизабет отдаде почит на Лондон и Манчестър

В обичайното си коледно обръщение английската кралица Елизабет Втора отдаде през днешния ден респект на градовете в страната, потърпевши от терористични офанзиви тази година, съобщи Асошиейтед прес.

" Мисля за Лондон и Манчестър, чиято мощна еднаквост блестеше през миналите 12 месеца пред лицето на ужасяващите офанзиви ", сподели тя.

Посланието на 91-годишната кралица бе записано авансово и излъчено през днешния ден във Англия и още 51 страни от Общността нациите (бившата Британска общност), съобщи Българска телеграфна агенция.

В посланието си Елизабет Втора отдаде респект и на своя брачен партньор, 96-годишния принц Филип, който се отдръпна от постоянните си кралски отговорности това лято. Тя го похвали за поддръжката и неповторимото възприятие за комизъм.

Принц Филип, който е женен за английската кралица от 65 години, постоянно привличаше медийното внимание с неуместните си мнения, отбелязва АП.

В посланието си Елизабет Втора акцентира и на значимото значение на дома.

Днес кралицата и нейният брачен партньор участваха дружно с други членове на кралското семейство на църковна работа в кралското имение Сандрингам. След това те се събраха на частен обяд, на който за първи път внукът на Елизабет Втора принц Хари бе съпроводен от годеницата си, актрисата Меган Маркъл.

Двамата ще сключат брак в замъка Уиндзор през май.

/24 часа

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР