В този студен декемврийски уикенд със сигурност имаме нужда да

...
В този студен декемврийски уикенд със сигурност имаме нужда да
Коментари Харесай

12 пуловера, в които ще се приютим този уикенд

В този леден декемврийски уикенд сигурно имаме потребност да се приютим в мекотата и топлината на някоя обемна жилетка, само че в случай че нямаме такава на разположение, посягаме към обичан пуловер. И за миговете вкъщи, които бихме посветили на чаша топъл чай и книга, и в случай че се постанова да се разходим на открито. Все отново този уикенд е коледното издание на нашия и сме сигурни, че описът с коледни дарове напълно не е изпълнен. А това е точното място.
               

Точно по тази причина и през днешния ден се въодушевяваме с хрумвания за пуловери, тъй като може би сте решили да добавите някой нов в дрешника си или пък имате подобен, който още от предишния сезон отлежава там на топло. Едноцветните и минималистични модели в неутрални тонове се открояват в композиция с дънки или с долна част, която също е. Аутфит, който може да се носи и вътре, и на открито.
               

Обемните силуети също доминират и моделите с високи поло яки, които способстват за чувството на уют, което търсим в студените дни. Но пък не пречи да опитвам и с някой разноцветен пуловер (скандинавката е същинско ентусиазъм в това отношение), с цел да освежим и приповдигнем настроението си. Можете да комбинирате определения модел с шал и шапка в същите или контрастни тонове за по-индивидуален жанр.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР