В този случай ще се случи същото, както при бягане

...
В този случай ще се случи същото, както при бягане
Коментари Харесай

Виброгимнастика: Тайната на активното дълголетие

В този случай ще се случи същото, както при тичане и вървене: с помощта на клапите във вените кръвта ще получи спомагателен подтик да се движи нагоре.

Такива разтърсвания на тялото би трябвало да се вършат постепенно, не повече от един път в секунда. След тридесет извършения (сътресения) би трябвало да извършите отмора от 5-10 секунди.

Никога не се опитвайте да повдигнете петите си на повече от сантиметър над пода. Това няма да направи упражнението по-ефективно, а единствено ще аргументи ненужна отмалялост на краката.

Твърде честото разклащане също е неефикасно. Достатъчна част от кръвта няма да има време да се натрупа в интервалните пространства на вените и нейната вълна няма да надвие идващия „ етаж “ на вената. Венозната кръв се втурва към сърцето. Ако е запълнен единствено до половината, няма по какъв начин да извадите тапата. Хидродинамичният удар ще бъде прекомерно слаб.

За всяко упражнение не би трябвало да вършиме повече от шестдесет разтърсвания. Изпълнявайте ги жестоко, само че не толкоз жестоко, че...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР