В този момент е важно всички да покажем съпричастност и

...
В този момент е важно всички да покажем съпричастност и
Коментари Харесай

Дариткова: В този момент е важно всички да покажем съпричастност и подпомагане на най-уязвимите

„ В този миг е значимо всички да покажем съпричастност и да демонстрираме общото ни предпочитание за излизане от рецесията и подкрепяне на най-уязвимите... Решенията за ограниченията се взимат след разговор, би трябвало да се гледа общият баланс, тъй като страната би трябвало да разполага с задоволителна ликвидност. Всички системи в страната са свързани “. Това разяснява пред БНР доктор Даниела Дариткова, ръководител на парламентарната група на ГЕРБ.

По думите ѝ в интервал на рецесия всички институции би трябвало да показват единение: 

„ Затова не разбирам рецензиите на президента... Полезно е в тази обстановка да забравим опълчването и да покажем, че мислим не за политическото си бъдеще, а по какъв начин да преведем страната през това предизвикателство с минимум жертви – физически и стопански “.

В предаването „ Неделя 150 “ доктор Дариткова уточни, че е направено предложение за диференциране на санкциите за нарушаване на ограниченията, въведени за битка против разпространяването на ковид у нас: 

„ Съзнанието на хората е значимо, като са значими контролът и самоконтролът... Здравната система се оправя, тъй като се натоварва отмерено, значимо е да се съблюдават ограниченията за карантина и обществена изолираност “. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР