В този момент ДПС трябва да бъдат необходимият партньор. Докато

...
В този момент ДПС трябва да бъдат необходимият партньор. Докато
Коментари Харесай

Плевнелиев каза защо ДПС са необходимият партньор

„ В този миг Движение за права и свободи би трябвало да бъдат нужният сътрудник. Докато трансформират тези тежки промени, които имат да се вършат, които се свързани с историческата цел България да влезе в еврозоната и в Шенген, Движение за права и свободи ще имат право да приказват по която си желаят тематика “, съобщи в изявление за бТВ някогашният президент Росен Плевнелиев по отношение на промените в службите за сигурност.

Според него „ Делян Пеевски си връща на всички, които го хулиха непрекъснато, като завзе ролята на представител на Движение за права и свободи. Това е негово право. “
-->
„ Мисля, че промяната в службите е належаща. Съжалявам доста, че няма единение сред проевропейските партии, които поприкрепят кабинета " Денков-Габриел ". Правил съм такава промяна, реализирал съм цялостен консенсус. Сигурен съм, че той е вероятен. Самият аз ще практикувам напън по всички допустимо канали “, акцентира Плевнелиев.

Той разяснява и шпионския скандал към Руската черква. „ Работата на нашите служби е много противоречива. И аз желая оставката на ръководителя на ДАНС Пламен Тончев след всичко, което е направил. Мотивите ми са политизация на работата на тази институция и незадоволителна успеваемост “, сподели Плевнелиев.

Според него нашите служби са научили от македонските, където първо гръмна шпионският скандал.

„ Основният фактор да го има това държавно управление е Румен Радев. Знаейки на какво е кадърен той, мисля, че ще е мъчно на водачите от евроатлантическите партии да бутнат това държавно управление “, уточни някогашният държавен глава.

„ Всеки, който се заиграе с Радев като ретроградна мощ, обслужваща съветския политически интерес да бутне това държавно управление, ще заплати доста тежка политическа цена “, безапелационен бе Плевнелиев.

Според него България ще влезе в еврозоната с това държавно управление.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР