В това човешко общество във всеки дом има тоалетна вътре.

...
В това човешко общество във всеки дом има тоалетна вътре.
Коментари Харесай

Д-р Мирослав Ненков: Хубав, лош, хомосексуален – Западът е развит...

„ В това човешко общество във всеки дом има тоалетна вътре. В другото човешко общество, което ние толкоз доста желаеме да сме – да пристигна Путин да ни оправи, както споделят всякакви хора, там от цялото население, над половината не употребяват вътрешна тоалетна. Кое е цивилизация и към кое се стремим ние? “, запита той по Дарик.

 

На въпрос има ли водач в нашия аероплан, доктор Ненков съобщи, че позитивното пи нас е, че нашият аероплан е завързан за теглича на опашката на европейския. Според него няколко генерации са захранени с мисълта, че е добре да откраднеш от държавното, че не е неправилно да вземеш рушвет, че да предадеш близкия си е обикновено.

 

„ Ние сме общество младежи. Много ни е мъчно да си представим, че нашите дейности в този момент, ще имат отражение в бъдеще. Ние гледаме в този момент сега заема да си купим последния модел мега хипер телефон, да ни видят всички какъв брой сме готини. Карането по този идиотски метод не е тъй като бързат тези хора, те бързат да покажат, че са повече от другите. Това е незрялост. Нашата болест е незрялост. Има лек за тази болест – времето “, сподели доктор Ненков.

 

Той разяснява и политическата обстановка у нас със служебния кабинет на Димитър Главчев, някогашен народен представител от ГЕРБ. Той дефинира като „ тъпота “ разказа, че това държавно управление е равно отдалечено от всички партии.

 

„ Борисов има гений информационен, несъмнено. Но това е „ безусловно съвпадане “, в случай че едно нещо е бяло като патка, кряка като патка, то е безусловно съвпадане, че е патка “, сподели доктор Ненков, визирайки думите на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, че е „ безусловно съвпадане “, че Главчев е предложил точно зам.-председателя на ГЕРБ Даниел Митов, откакто той е изразил отрицание към сегашния посланик №1.

 

Д-р Ненков засегна и опазването на здравето. На въпрос за гибелта на 2 бебета от Кюстендил, в резултат на заразяване с коклюш, той съобщи: „ Това е злощастие, тъй като те към момента не са могли да бъдат имунизирани, т.е. тях ги е настигнала заболяването преди да може да има цивилизационна намеса върху тяхното здраве. Проблемът е там, че се разболяват дечица, които са по-големи, не са ги ваксинирали майка им и татко им. И в случай че се случи нещо такова с едно детенце кой носи отговорността, е въпросът. Лекарите! Това е следващо живо доказателство, че имунизациите са извънредно потребни и това е едно от великите човешки открития. Това е все едно да кажем, че колелото е ужасно гнусно и не трябва да караме колело, тъй като в България 600 души умират при произшествия на коли с колела. Толкова е огромна тъпотията на тия хора, които не си имунизират децата “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР