В това бяха категорични пред Bulgaria ON AIR експертът по

...
В това бяха категорични пред Bulgaria ON AIR експертът по
Коментари Харесай

Експерти По Сигурността Категорични: Подслушват Ни Много! Най-Ужасяващото Е, Че Всичко Е

В това бяха безапелационни пред Bulgaria ON AIR специалистът по национална сигурност проф. Николай Радулов и някогашният чиновник в НСО Николай Марков.

Преди дни от Българска социалистическа партия желаеха шефът на Националното бюро за надзор на СРС-тата Бойко Рашков да бъде изслушан на закрито съвещание на Народното събрание във връзка изявлението му, че магистрати, политици и публицисти са били подслушвани за заплашване.

" В момента този проблем има политическа страна. Ако някой търси решение, то би трябвало да е на друго равнище. Този въпрос няма да бъде решен в Народно събрание. Проблемът стартира с махането на господин Гатев. Конфликтът стана политически от момента на неговото махане ", изясни Николай Марков.

Той акцентира, че всяко потребление на СРС у нас е законно. По думите му, в случай че политиците се упрекват в нерегламентирано потребление на СРС, те непосредствено си споделят " Ти си нарушител ".

" Има доста тежък проблем с потреблението на СРС и не е от през вчерашния ден. Спомнете си, че основният прокурор бе жертва на такова нещо в миг, в който е под защита на Националната работа за защита ", сподели още Марков.

Проф. Николай Радулов уточни, че по остарелия закон заявителите за потребление на СРС са били по едно и също време реализатори и са отговаряли за правата на жителите. Според него този циничен кръг е траял да съществува и новият закон не е бил модифициран.

" ДАНС работи по издаването на достъпа до класифицирана информация. Бюрото би трябвало да управлява работата на ДАНС по потреблението на СРС-та. Законът дава право всеки законно да бъде подслушван и следен скрито ", разяснява проф. Радулов.

Той сигнализира, че бюджетът за СРС-та единствено нараства и предложи да има статистика във връзка с резултатите, които би трябвало да се показват на съда.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР