В Торонто беше регистриран първият предполагаем случай на новия коронавирус,

...
В Торонто беше регистриран първият предполагаем случай на новия коронавирус,
Коментари Харесай

Новият коронавирус достигна и до Канада

В Торонто беше регистриран първият хипотетичен случай на новия ковид, съобщи Франс прес, цитирайки управляващите на провинция Онтарио.

Пациентът е мъж на към 50 години, които е посетил китайския град Ухан, където през декември предходната година се появи новият вирус. Той е дошъл в канада на 22 януари и на идващия ден е бил признат в болница Сънибрук в Торонто, предава Българска телеграфна агенция.

Пациентът е подложен под карантина, в лаборатория в Уинипег са изпратени проби, които би трябвало да потвърдят дали става дума за китайския вирус.

Китай взе фрапантни ограничения за битка с новия ковид, който към този момент лиши живота на 54 души по последни данни, напомня Агенция Франс Прес. В провинция Хубей са доказани 323 нови случая на заразяване. С това броят на инфектираните в цялостен Китай доближи 1610 по данни на централните управляващи.

Британското външно министерство поучава жителите на страната да не посещават китайската провинция Хубей. " Ако се намирате в този регион и можете да го напуснете, направете го ", поучават английските управляващи, представени от Ройтерс. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР