В тези изпълнени с технологии времена, купчини от устройства и

...
В тези изпълнени с технологии времена, купчини от устройства и
Коментари Харесай

4 хитринки за организиране на зарядните устройства у дома

В тези изпълнени с технологии времена, купчини от устройства и кабели за зареждане, разпръснати в близост, могат елементарно да се трансфорат в досадна форма на домашен хаос. Списъкът с неща, които би трябвало да се зареждат всекидневно, може да бъде дълъг и това може да докара до неприятна неразбория в чекмеджетата, както и върху плотове и нощни шкафчета. Този хаос обаче не е неминуем. Ето най-хубавите препоръки за образуване, които да употребявате:
Създайте единна станция за зареждане за всички устройства
Навсякъде в дома ви, където има контакт, евентуално има купчина кабели, които почиват или висят наоколо. Ако нямат избрани места за съответни продукти, зарядните са склонни да се разпръскват на голям брой места из къщата. Тактиките за ровене не работят. Необходимо е да осигурите ясна видимост на това, което имате разполагаем.

Заложете на многофункционални устройства, както и на такива за безжично зареждане, които ще ви оказват помощ да намалите броя на кабелите и ще можете да зареждате повече от едно устойства с тяхна помощ.

Организирайте зарядните по метода на Мари Кондо
 Добави изложение

Вземането на образец от известната техника за нареждане на Мари Кондо може да ви помогне да идентифицирате и прочистите кабелите , от които просто не се нуждаете. По пътя можете да отбележите тези, които в действителност употребявате, с цел да избегнете припокриване. Кои са за играчките на вашите деца и с кои зареждате телефона си? Обикновено, парче тиксо към кабела, с обозначено върху него предопределение, ще свърши работа.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Скрийте казуса си със зарядните устройства с персонализирано софтуерно чекмедже
Наистина не е ваша виновност, че зарядните устройства се натрупват върху плотовете - в края на краищата, там са контактите, нали? Стратегическото обмисляне на нови чекмеджета, които да имат контакти или USB портове вътре в тях , е образован метод, по който можете да решите този проблем безвредно.

Можете да инсталирате няколко контакта в задната част на чекмеджето, с цел да добавите още станции за зареждане на устройства, без да разпръсквате кабели на всички места. Ако инсталирането на нови контакти не е в бюджета сега, потърсете бюра и стойки, които имат авансово направени отвори за прикриване на кабелите.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР