В тази статия ще ви представим най-големите кръшкачи в зодиака.Някои

...
В тази статия ще ви представим най-големите кръшкачи в зодиака.Някои
Коментари Харесай

Най-неверните мъже в зодиака

В тази публикация ще ви представим най-големите кръшкачи в зодиака.

Някои мъже просто не могат да не се заглеждат по други дами. Но тази тяхна уязвимост е обусловена значително и от зодията им. Сигурно ще се съгласите с нас, че изневярата е нещо непростимо. Никой, претърпял сходно изменничество, не би желал още веднъж да се събере с погрешен сътрудник. Тази публикация може да ви помогне да избегнете тези зодии, които са изключително склонни към невярност. Кои зодиакални знаци кръшкат по-често от другите?

Мъж Риби

Последното място в нашия рейтинг на погрешните мъже заема мъжът Риби. Представителите на този знак са много сантиментални и са способни да обичат единствено една жена. Но като опитни риболовци се стремят към по-голям улов. Харесва им да бъдат обсипани с женско внимание, да се срещат с нови дами и да ги радват с похвали. По предписание не стигат по-далеч от задушевните диалози, а физическата непосредственост си остава единствено във фантазиите им. Затова мъжете Риби могат във всеки един миг да осъзнаят какъв брой е подмолно държанието им и да се приберат у дома при любещата си брачна половинка.

Мъж Водолей

Харизмата и общителността на Водолея могат да прелъстят всяка една жена. Самите Водолеи обаче нямат особена уязвимост към противоположния пол, по тази причина не се и стараят да изневеряват. Намирайки се в женска компания, те могат да извърнат внимание на най-откритата и приказлива дама, защото за този знак общуването е главен приоритет. Ако госпожицата успее в действителност да заинтригува Водолея, той няма да пропусне опцията да стигне до фамилиарност с нея. Трябва също по този начин да отбележим, че този мъж не обича да му кръшкат и в случай че заподозре партньорката си в невярност, може да ѝ го върне по съответния метод.

Мъж Козирог

Представителите на този знак изневеряват извънредно рядко, а когато въобще го създадат, работят доста потайно. Те не си падат по инцидентните контакти, по тази причина могат да кръшнат единствено с човек, към който изпитват мощни усеща. Ако Козирогът си хване държанка, това ще е много дълготрайна връзка. Това обаче не значи, че мъжът ще побърза да се раздели със брачната половинка си. Той има задоволително обич и внимание и за двете. При това обаче любовниците на Козирога ще останат разочаровани – той надали ще напусне фамилията си, а възприятията му към новата възлюбена рано или късно ще се изпарят.

Мъж Стрелец

Стрелците не инцидентно са на трето място в нашия рейтинг. За тях изневярата е самобитна игра, а самият развой на обезчестяване им доставя наслаждение. Набелязвайки си жертва, представителите на този знак са подготвени да приложат какви ли не хитрости, с цел да привлекат вниманието ѝ. Приятни похвали, гръмки обещания за взаимно бъдеще и даже самопризнания в обич – това е единствено дребна част от нещата, на които е кадърен този мъж. Щом разбере, че сърцето на дамата към този момент е негово, той незабавно минава към решителни дейности. След акта се прибира у дома, в прегръдките на обичаната си жена, а на идващия ден отново потегля на лов. Този знак изневерява много постоянно, тъй като краткотрайната спекулация за него е обикновено и маловажно събитие.

Мъж Скорпион

Скорпионите са едни от най-страстните любовници – точно по тази причина противоположният пол им е огромна уязвимост. Те знаят по какъв начин да прелъстяват дами и не се опасяват да употребяват уменията си на процедура. Обикновено сполучливо реализират задачата си, само че незабавно по-късно губят интерес към дамата, която единствено преди час са се опитвали да съблазнят по какви ли не способи. Ако обаче мъжът Скорпион е удовлетворен от връзката си, въобще няма да му хрумне даже да изневерява. Към това може да го тласнат отмъщението, неналичието на интимна непосредственост и жаждата за многообразие.

Мъж Везни

Дори буйните Скорпиони отстъпват първото място на сякаш скромните Везни. Представителите на този знак са същински ценители на женската хубост. Те могат да минат умерено около хубава жена, само че все с някакъв жест ще показват благосклонността си. Съпругите на Везните рядко виждат, че мъжете им не са изключително правилни. Няма да усетите необичайно държание, да намерите женски косъм или червило по яката на ризата – тъй като тези мъже умеят да крият добре забежките си. Въпреки неверността си обаче Везните доста рядко напущат фамилията поради държанка. Страничните им връзки нормално са задоволително мимолетни. /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР