“В тази лаборатория на някои от местата не беше стъпвал

...
“В тази лаборатория на някои от местата не беше стъпвал
Коментари Харесай

Кризисен пиар! Защо Кирил Петков цака с манипулации за “Капитан Андреево”?

“В тази лаборатория на някои от местата не беше стъпвал човек. Лабораторията за животни нямаше една сламка на пода. С други думи, бяха едни фиктивни лаборатории една огромна част от тях, които бяха там единствено с цел да управляват границата и вноса, кой да влиза и кой да излиза”, изясни той в Садово.

Истината, обаче е напълно друга. Въпросната лаборатория не прави разбор на артикули от скотски генезис, а единствено изследва пестицидите на влизащите от Турция плодове и зеленчуци. Освен това импорт на животни от южната ни съседка няма от 10 години поради европейски ограничавания. Посоката на придвижване е тъкмо назад - от България към Турция. Така, че няма по какъв начин да има “сламка на пода”.

Освен това всички дейности в лабораторията са се правили по инструкции и надзор на инспектори от държавната БАБХ.

Припомняме ви, че шефът на кабинета на премиера - Лена Бориславова изложи безусловно същия мотив преди месец в телевизионно изявление.

Кирил Петков сподели също по този начин, че ще желае зам.-министърът на земеделието да бъде подложен под защита. За всички е ясно, че става въпрос за Иван Христанов, който се оплака, че се опасява за живота си.

Във връзка с това Фрог ще насочи питане дали в прокуратурата, Министерство на вътрешните работи или ДАНС е постъпвал формален сигнал за отправена опасност към Христанов. Медията ни изрично се опълчва на всевъзможен тип напън против високопоставени държавни чиновници.

Поради това ще настояваме истината за този напън да бъде огласена. Тоест кой, по кое време, по какъв начин и за какво е заплашвал Иван Христанов - с конкретика и имена. Мълчанието от страна на властта, обаче би била знак за нещо напълно друго.

Четете какво споделя депутатът Владимир Маринов за инспекцията на границата и зародилите проблеми. Ето описа и шефът на земеделската комисия Пламен Абровски за всичко това.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР