В тази конфигурация е много трудно да бъде осъществена бърза

...
В тази конфигурация е много трудно да бъде осъществена бърза
Коментари Харесай

Владислав Панев от ПП-ДБ: Не мисля, че ДПС ще бъдат вписани в каквото и да е управленско споразумение

В тази настройка е доста мъчно да бъде осъществена бърза и дълбока смяна. Според мен учредената цел е доверието на обществото в държавното управление да бъде на доста по-високо равнище, тъй като промени не могат да бъдат осъществявани без доверие. Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия зам.-председателят на ПГ на " - " Владислав Панев.

В отговор на въпрос той означи, че влизането на България в Шенген по въздух и море е триумф. 17 година след влизането ни в Европейския съюз не успявахме да влезем даже и по въздух. Сега сме поставили крайник на вратата и се надявам, че пътят към влизане и по сухоземните граници ще бъде пмного по-кратък. Вижда се светлина в тунела. Най-важното сега в България е да създадем промените, да повишим приходите, другото ще пристигна, съобщи Панев.

Миналия юни и Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова доста умно бяха оставени да конструират кабинета. Надявам се при ротацията да се случи нещо сходно. Имената не са значими, значимото е Министерският съвет да работи. Имам някои забележки към министрите, въпросът е полуреформите да станат същински промени, уточни зам.-председателят на ПГ на Политическа партия – Демократична България.

Попитан дали в Политическа партия – Демократична България имат доверие на, той уточни: " Винаги имаме едно мислено. Всичко може да се обърка когато и да е, само че нормално краткотрайните неща са най-стабилните ".

Владислав Панев разяснява и ролята на при ръководството на страната.

Самите обявиха, че не желаят да имат представители в изпълнителнатв влаат. Що се отнася до регуларите, съгласно мен измененията няма да могат да станат доста бързо. Но тук би трябвало да има и смяна в разпоредбите, по които се вършат измененията, с цел да я няма практиката регулаторите да бъдат употребявани като бухалки, съобщи той.

В отговор на въпрос дали щ бъдат вписани в вероятно съдружно съглашение сред Политическа партия – Демократична България и –, Панев сподели: " Не мисля, че ще бъдат вписани в каквото и да е съглашение. Но съгласно мен съглашение би трябвало да има ".

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР