В тазгодишния сезон на Hell's Kitchen Александра Гърдева доказа, че

...
В тазгодишния сезон на Hell's Kitchen Александра Гърдева доказа, че
Коментари Харесай

Българите предпочитат зелеви пред лозови сарми: Вярно или грешно?

В тазгодишния сезон на Hell's Kitchen Александра Гърдева потвърди, че не е само ослепителна хубавица, само че и отдадена кулинарка. Тя е една от най-интересните участнички в звездния тим на Hell’s Kitchen 6, по тази причина е забавно да забележим какви си познанията ѝ за вкусовите желания на българите.

Алекс се включи в специален food quiz и сподели забележителна вътрешен глас и познания. Нека забележим какви отговори даде тя. Междувременно и вие можете да вършиме своите догатки, а правилните отговори можете да видите във видеото.
 Детските фотоси на звездите от Hell`s Kitchen 6 и техните благи мемоари за детството  Детските фотоси на звездите от Hell`s Kitchen 6 и техните благи мемоари за детството  Детските фотоси на звездите от Hell`s Kitchen 6 и техните благи мемоари за детството  Детските фотоси на звездите от Hell`s Kitchen 6 и техните благи мемоари за детството
На над 50% от почитателите на Hell’s Kitchen обичаната кухня е италианската? Вярно или неверно?

Вярно, тъй като италианската кухня е невероятна...

Феновете на Hell’s Kitchen избират зелеви пред лозови сарми? Вярно или неверно?

Вярно е, че българският народ обича повече зелевите сарми. Аз обичам зелеви сарми с месо. Приготвяла съм ги за Коледа. От 2 години аз сготвям за Коледа и Бъдни вечер. С мама, несъмнено.

 алекс гърдева NOVA

Над 60% от почитателите на Hell’s Kitchen обичат да ядат шкембе супа? Вярно или неверно?

Грешно. Според мен са към тридесет %, които обичат да ядат шкембе супа. Това са тези, които пийват. Обичам шкембе от гъба кладница...което звучи доста неуместно, нали? С чесън, несъмнено. Чесън = здраве.
 Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER Edna предлага Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER
Над 70% от почитателите на Hell’s Kitchen чистят кухнята си всяка седмица? Вярно или неверно?

Грешно. Хората не почистват всяка седмица кухнята си. ОК (Смее се). Но аз и не сготвям всяка седмица. Може би и по тази причина дадох този отговор. Става мазало. Аз дори не желая да ни снимат в Хелса, откакто готвим какво се случва, тъй като ще ни е позор да се гледаме. Ето по този начин... мазало.

Само 6% от почитателите на Hell’s Kitchen са пробвали грузинска кухня? Вярно или неверно?

Ъъ-ъ-ъ-ъ.... правилно?! Пробвала съм хачапури, което е една питка-лодка, а по средата ѝ има сирене и се топка, и е доста вкусно. В България и в София има грузински заведения за хранене... Не ходете! Шегувам се... Ходете!
 Всичко, което знаем за звездния тим в Hell`s Kitchen  Всичко, което знаем за звездния тим в Hell`s Kitchen  Всичко, което знаем за звездния тим в Hell`s Kitchen  Всичко, което знаем за звездния тим в Hell`s Kitchen
За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook , последвайте ни в Instagram , намерете ни в TikTok .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР