В Тайланд безглаво пиле живее в продължение на една седмица

...
В Тайланд безглаво пиле живее в продължение на една седмица
Коментари Харесай

Пиле остана без глава, но продължи да живее

В Тайланд безглаво пиле живее в продължение на една седмица и продължава да яде и да приема антибиотици. Ветеринарката Арун Тонг, който назовава птицата същински боец, се грижи за него, написа Daily Mail.

Лекарят споделя, че дава храната през врата си и по същия метод му дава антибиотици. Според нея птицата се оказала държелива и реагира добре на лекуването.

За това по какъв начин пилето изгубило главата си, не се оповестява. Местните поданици обаче считат, че вероятно е било нападнато от животни. Ветеринарната клиника се надява, че някой ще вземе пилето и ще се погрижи за него. " То ще се нуждае от грижи през целия живот. Трябва да призная, че това пиле е същински войник със мощно сърце ", добави докторката.

Подобна история се случи през 1945 година в Колорадо. Фермер събирал пилешки глави, когато забелязал, че една от птиците продължава да скача и да тича. Историята заинтересова учени и публицисти. Земеделският собственик обиколи цялата страна с неповторимото си пиле. Смъртта го застигнала година и половина по-късно - то се задушило поради слуз в гърлото си.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР