В тая идиотска държава единственото работещо нещо е корупцията. Излишни,

...
В тая идиотска държава единственото работещо нещо е корупцията. Излишни,
Коментари Харесай

Елена Гунчева: В тая идиотска държава единственото работещо нещо е корупцията

„ В тая идиотска страна единственото работещо нещо е корупцията. Излишни, безсмислени регистрации, отговорности, позволения, комплициран достъп, всичко на правилото: „ На всички би трябвало да ви е гадно! “ Това написа във фейсбук юрист Елена Гунчева-Гривова.

„ Малоумието да плащаш 4,50 лв. банкова такса, с цел да внесеш 1 лев такса за съда. Малоумието да би трябвало да се вписваш в хиляда регистри “, написа още тя.

SafeNews разгласява целият текст без редакторска интервенция.

В тая идиотска страна единственото работещо нещо е корупцията. Излишни, безсмислени регистрации, отговорности, позволения, комплициран достъп, всичко на правилото: „ На всички би трябвало да ви е гадно! “. Малоумието да плащаш 4,50 лв. банкова такса, с цел да внесеш 1 лев такса за съда. Малоумието да би трябвало да се вписваш в хиляда регистри. Малоумието държавните органи да трансферират на жителите отговорностите си. Вместо всеки да си прави работата, всички се занимаваме с неправилен и безумен труд, тъй като на някой глупак от ръководещите, който не е работил през живота си, нещо му е хрумнало!

Елена Гунчева-Гривова

 

Европрокуратурата води следствия за корупция в България за близо 900 млн. евро, напомня SafeNews. Тя показа отчета за активността си през предходната година, в който се показва, че в България се водят 203 следствия по подозрения за измами с 884,9 млн. евро от европейския бюджет.

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Коментари.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР