В тържествената обстановка на голямата зала на МДТ „Константин Кисимов”

...
В тържествената обстановка на голямата зала на МДТ „Константин Кисимов”
Коментари Харесай

ВМРО откри предизборната си кампания във Велико Търново

В тържествената конюнктура на огромната зала на МДТ „ Константин Кисимов” Вътрешна македонска революционна организация - Българско национално придвижване откри публично предизборната си акция за локалните избори. Това оповестиха от Вътрешна македонска революционна организация.

Под светлината на прожекторите на сцената застанаха всички претенденти за кметове и общински съветници, които ще се борят за благосклонностите и доверието на гласоподавателите. Листата обгръща обединен екип от 32-ма учители, преподаватели, адвокати, лекари, спортни деятели, бизнесмени, икономисти, интелектуалци и създатели - все одобрени в обществото, разпознаваеми и с положително име персони. Хора, които имат познания и опция за предоставяне на правилните решения за по-доброто бъдеще на Велико Търново.

След химните на България и на Вътрешна македонска революционна организация към аудиторията от симпатизанти се обърна доцент Милен Михов, претендент за кмет на Велико Търново:

"Радваме се всички да Ви забележим и сме спокойни, че можем да Ви гледаме в очите. Вътрешна македонска революционна организация тъкмо преди 20 години за пръв път се яви независимо на изборите в община Велико Търново. Не знаеха кои сме ние, само че тогава Вътрешна македонска революционна организация изпрати първия общински консултант в локалния парламент. От тогава до през днешния ден Вътрешна македонска революционна организация блестящо участва в локалното самоуправление.

Защо се кандидатирам и стоя пред Вас?! Защото локалното самоуправление е най-близката власт до хората. Защото да спечелиш доверието на великотърновци, които имат високи стандарти за почтеност, честност и професионализъм, е извънредно мъчно. Това е морално обвързване и въпрос на огромна чест.

Ние тръгваме към тези избори не с цел да вършим кариери, а с цел да работим за нашия град и за нашата община. Хората желаят смяна, само че не цветна смяна: да се сменят алените със сините. Това към този момент сме го гледали и претърпели. Днес желаеме друга смяна. Такава, която да докара до съответни решения и задължения и реализиране на ясни цели.

Тези хора пред Вас са писали своята биография не върху гърба на цар или военачалник. Те са завоювали своя авторитет сами – със познания, труд и поредност.

Ние си слагаме като първа задача и приоритет на локалната власт грижата за младежите, за младите фамилии, за тези, които работят, заплащат своите налози, живеят и отглеждат децата си тук в Търново. Поставяме като значим въпрос за решение безплатните детски градини. Това не е нито социализъм, нито популизъм в деяние. Там, където Вътрешна македонска революционна организация ръководи, това е реалност – в община Златарица. Сред целите ни са проблемите с връзките и превоза. Ние си слагаме и друга задача – да привличаме младежи в областта на IT-технологиите. Без Общината да бъде мотор на тези промени мъчно можем да разчитаме единствено на частната самодейност и на спасяването поединично.

Днес ние си слагаме за цел да стигнем оптимално надалеч. Вярваме, че Велико Търново се нуждае от смяна. Промяна откровена, почтена, с хора, които могат, знаят и желаят да я създадат. Затова ви приканвам: Бъдете безапелационни, дейни и на 27-и октомври гласувайте с № 34 в интегралната бюлетина. С нас идва смяната! "

Водач на листата за общински съветници е Евгени Коев – преподавател, синдикалист, еколог, туристически активист, уредник и началник на най-големия поклоннически пешеходен туристически поход в България – от Велико Търново до Рилския манастир. Той също се обърна към симпатизантите на Вътрешна македонска революционна организация заявявайки, че екипът, който е пред тях, има знанията и опциите да направи града по-добър, по-чист и по-подреден. И действително да се трансформира в духовната и историческа столица на България.

"Вярваме, че ние можем да бъдем онази рационална смяна, която да насочи града ни към по-добро ", сподели още той.

Вътрешна македонска революционна организация - Разузнавателна служба на ФРГ поддържа потвърдили се сполучливи кметове и издига свои претенденти за кметове на съществени селища в общината – в Дебелец Данчо Йорданов, в Леденик Антон Стойчев и в Самоводене Стефан Мъглов. И тримата господа дадоха обещание да създадат всичко за просперитета на съответното населено място и да ги трансфорат в още по-привлекателни честа за живеене.

Ето и цялостната листа с имената на претендентите:

Евгени Петков Коев

Николай Станчев Цонев

Ивета Стоянова Кабакчиева

Юлия Илиева Тонкова

Деян Юлиянов Куздов

Йордан Тодоров Грозданов

Мирослав Николов Гълъбов

Ирина Пенчева Еневска-Кръстева

Петко Петкров Шатров

Даниела Кирилова Курдова

Венцислав Цанев Дончев

Таня Любенова Георгиева

Георги Иванов Иванов

Иван Димитров Сираков

Росен Тодоров Петков

Иван Димов Димов

Албена Тодорова Кръстева

Тодор Стефанов Попов

Антон Неделчев Стойчев

Велизар Веселинов Велчев

Десислава Иванова Стефанова-Филкова

Иван Петров Русков

Данчо Димитров Йорданов

Мирослава Петрова Петърчева

Иван Илиянов Цанев

Румен Дамянов Колев

Явор Стоянов Живков

Стефан Илиев Мъглов

Кирил Сашов Качаунов

Петър Димитров Петров

Николай Събев Михайлов

Милен Василев Михов

Като жест към великотърновци Вътрешна македонска революционна организация - Разузнавателна служба на ФРГ подари спектакъла „ Нашенци” от Чудомир, показан от театралния състав „ Смехоран” към НЧ „ Съгласие” – гр. Дебелец с началник Събка Илиева.

По време на акцията другите канят звезди от София или от галактиката, може би. Ние взехме решение да поканим младежите от Дебелец, тъй като сме уверени, че звездите се раждат тук, във Велико Търново, сподели в края на представянето на претендентите доцент Милен Михов и пожела триумф на всички.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР