В т.нар. сглобка нямат доверие помежду си и си говорят

...
В т.нар. сглобка нямат доверие помежду си и си говорят
Коментари Харесай

Караджов: В сглобката няма доверие, те си говорят през медиите

В така наречен сглобка нямат доверие между тях и си приказват през медиите. Това съобщи пред БНР депутатът от Има Такъв Народ Гроздан Караджов. Според него тази некоалиция няма по какъв начин да създаде резултат, тъй като говоренето през медиите е довело до един резултат и това до момента е цялостен неуспех.

Той разяснява и изказванията на Бойко Борисов, че  за договарянията за сформиране на държавно управление. По думите му е притеснително, че се е стигнало до такава степен, че ъндърграунда да събира политическите водачи, с цел да основат една сглобка.

Караджов добави, че това е индикация, че не жителите са избрали това държавно управление, а задкулисието.

Депутатът от Има Такъв Народ уточни, че ахилесовата пета на ПП/ДБ са пътните поправки . " Новите условия на публичните поръчки за ремонт на пътищата, които Политическа партия към този момент пуснаха, изискват от претендентите да имат оборот за последните 3 години 70 милиона лв. от сходна активност, т.е. единствено ремонт и поддръжка, и 400 километра издигнати или ремонтирани пътища. Едва 7-8 компании в България дават отговор на тези условия. Политическа партия към този момент влязоха в порочната скица на договарянето с огромните компании ", разясни той.

Според него съществува действителна заплаха през зимата да се окажем без контракти за пътна поддръжка. Той бе безапелационен, че държавното управление е оповестило война на пътищарите и то не в този момент, а още от времето на кабинета Петков.

Сметката за безхаберието на властта ще я платим ние, жителите, тъй като рискуваме живота си по пътищата, сподели още той.
 Алексей Петров оказа помощ за сглобката сред ГЕРБ и ПП/ДБ, удостовери Борисов
Алексей Петров оказа помощ за сглобката сред ГЕРБ и ПП/ДБ, удостовери Борисов

" Ако някой има напън за кадрови назначения, го прави "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР