В своя TED лекция, (която можете да видите във видеото

...
В своя TED лекция, (която можете да видите във видеото
Коментари Харесай

Много интересно: 10 неща, които не знаете за оргазма!

В своя TED лекция, (която можете да видите във видеото по-долу, налични са надписи на български) писателката Мери Роуч разказва оргазъма като " реакция на самостоятелната нервна система. Онази част от нервната система, която не направляваме умишлено и която реакция може да се задейства от изненадващо необятен набор от фактори ", написа IFL Science.

Ето 10 обстоятелството за този човешки феномен, които може би не са ви известни.

1. Плодът също може да мастурбира

При хората самозадоволяването може да стартира още в утробата. Въпреки че това е особено и за двата пола, момчетата се виждат по-ясно на ултразвук.

2. Всъщност, не ти трябват полови органи

Противно на публикуваното мнение, въобще не ти трябват гениталии, с цел да достигнеш до оргазъм. Хора с травми на гръбначния дирек, с ампутации и други нормално развиват една доста сензитивна зона тъкмо над равнището на тяхната травма. Това е по този начин точно поради рефлексите на периферната нервна система. Един от най-причудливите образци за това е жена, която получава оргазъм, когато мие зъбите си.

3. Можете да имате оргазъм, даже когато сте мъртви

Невероятно, само че факт - учените са съгласни, че има оргазъм и след гибелта. При трупове с към момента биещо сърце - да вземем за пример хора в мозъчна гибел, които се поддържат изкуствено - е вероятен инстикт, наименуван " Рефлексът на Лазар ", който действително задейства чувство за оргазъм.

4. Той може да аргументи неприятен мирис

При жена, получила оргазъм в границите на последния час, могат да се усетят избрани леко неприятни миризми в дъха. Откритието е на писателя Теодор ван де Велде, който е създател на книгата " Идеалният брак ".

5. А може да излекува хълцане

Мъж от Израел, който страда от сериозен проблем с хълцане, съумява да го излекува след секс със брачната половинка си. Докторите обаче не могат да обяснят точната причина за това.

Повече, вижте във видеото:
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР