В своя най-нов влог Алекс Богданска реши да разкрие къде

...
В своя най-нов влог Алекс Богданска реши да разкрие къде
Коментари Харесай

Няма да повярвате: Алекс се връща при Дани!

В своя най-нов влог Алекс Богданска реши да разкрие къде е решила да живее през лятото.

Оказва се, че инфуенсърката ще се завърне за няколко месеца в затворения комплекс, в който живееше дружно с Дани преди развода.

“Знаете, че преди да се разведем с Дани живеехме в един затворен комплекс отвън София и в действителност приятелите на Габриел, с които той отрасна от бебе, са там. Това място аз доста го одобрявам, тъй като е супер уместно за развъждане на дребни деца. Няма коли, умерено е, на всички места си заобиколен с природа и на мен ми беше супер мъчително, че се наложи да напусна това място.” - споделя тя във видеото.

Така Алекс решила да потърси вид да се върне още веднъж там, най-малко за лятото. Моделката решила, че би било най-добре за нея и Габриел да наемат апартамент в комплекса, който да употребяват през топлите месеци.

“Така ще бъда покрай обкръжението ми от майки. Ние бяхме четири бременни дами едновременно и родихме почти през месец.” - разкри още тя.

Във влога си Алекс не споделя какво е мнението на Дани за нейния избор на лятна локация, а дали по този начин двамата ще се срещат постоянно - следва да разберем.

През 2020-а година двамата инфуенсъри влязоха в заглавията на медиите с новината, че се развеждат поради апартамент, който Алекс желала да купи за себе си, до момента в който Дани бил твърдо срещу новата покупка. След същинския им бракоразвод обаче голям брой почитатели на моделката я поздравиха за нейното решение, защото сега има личен покрив.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР