В своя канал в youtube журналистката Валя Ахчиева публикува свое

...
В своя канал в youtube журналистката Валя Ахчиева публикува свое
Коментари Харесай

Призив на лекари: „Поискайте нашите изследвания, за да видите пълната картина на разпространението на COVID-19!”

В своя канал в youtube журналистката Валя Ахчиева разгласява свое ново следствие, което задава доста въпроси към ръководещите.

„ Пет лаборатории в България са се организирали да вършат бързи проби за COVID-19 и да качват резултатите в специфична обществена платформа. Техните резултати обаче не съответстват с публично оповестените от оперативния щаб – става въпрос за инфектираните единствено 7 служители на реда от тестваните 1016 по публични данни, което прави 0.7% от всички. Докато единствено в лаборатория в Плевен при 136 тествани пациента, с ковид са се срещнали 10%. При това те или не са разбрали, че са заболели или са построили единствено леки признаци... Група лекари от диагностичните лаборатории в България насочат апел към управляващите: Поискайте нашите проучвания, с цел да видите цялостната картина на разпространяването на COVID-19 и тогава процентът на смъртност в България би станал по-нисък. ”


Не забравяйте и за нашето събитие довечера Live в 8 със Списание 8, по време на което ще обсъждаме тези въпроси с госта ни доктор Славян Стоилов.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР