В световен мащаб си има едно объркване на нещата. Всичко

...
В световен мащаб си има едно объркване на нещата. Всичко
Коментари Харесай

Актьорът Ники Станоев: Ние българите сме чешити и пречупваме всичко през смях

В международен мащаб си има едно комплициране на нещата. Всичко е толкоз издухало, само че най-важното съгласно мен е да не стопираме да се усмихваме.
Това съобщи в предаването артистът Ники Станоев - специфичен посетител във връзка деня на шегата, 1 април. Станоев разяснява идните планове, по които работи и ни прикани да харесваме света, какъвто е. " Харесвайте нещата. Ако нещо ви хареса, харесайте го. Ако нещо не ви хареса, подминете го. Такова е времето, че, в случай че нещо не ви хареса, а го сочите и показвате, вие в действителност го издигате, с цел да си прави то шашканиите ", сподели комедийният артист.
" Борете се за това освен ти да се чувстваш добре, борете се за това да създавате. И по-късно пресъздавайте нататък - да има, да гледат хората. Вдъхновявайте и се усмихвайте ", означи Станоев. Той сподели, че без значение от комплицираното състояние към пандемията, българският дух е жив. " Ние българите сме чешити. Ние съумяваме да пречупим всичко през смях. " Ако ръководещите кажат на българина да не носи маски, той ще направи тъкмо противоположното, с цел да бъде на контра. Ние сме оживели тъй като имаме мощен дух. Само като видиш по какъв начин живеем и какви свежари има - това е ужасно, разяснява Ники Станоев.

Целия диалог гледайте във видеото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР