В света на спортните събития се извършва трансформация, която променя

...
В света на спортните събития се извършва трансформация, която променя
Коментари Харесай

Smart телевизори на LG за вълнуващи спортни зрителски изживявания

В света на спортните събития се прави промяна, която трансформира метода, по който почитателите вземат участие. Според последните проучвания¹ на LG Ad Solutions, международен водач в региона на свързаната телевизия (CTV) и кръстосана реклама, се схваща, че има възходящата наклонност потребителите на спортно наличие по света да употребяват стрийминг услуги. Над 70% от интервюираните в Съединени американски щати, Обединеното кралство и Канада постоянно стриймват спортни събития онлайн, а забележителна част от тях показват планове да стриймват идни огромни спортни срещи вместо да отидат и да гледат мач онлайн. При съществуването на все по-удобни благоприятни условия доказателствата сочат, че стриймването на спортни събития набира известност.

На фона на внезапното увеличение на потреблението на спортни излъчвания посредством стрийминг, Smart тв приемниците на LG оферират вълнуващ набор от благоприятни условия, съобразени с желанията на всеки състезателен почитател. Налични както в платени, по този начин и в безвъзмездни услуги за гледане, поддържани от реклами, потребителите на LG Smart TV могат да се насладят на разнообразно спортно наличие на огромния екран за едно завладяващо и динамично зрителско преживяване, което придвижва вълнението от играта непосредствено в хола. В очакване на огромните спортни събития по-късно тази година, Smart тв приемниците на LG дават обещание да засилят преживяването, събирайки хората за сензационно спортно забавление.

Освен голям брой интерактивни функционалности, тв приемниците на LG оферират и качество на картината, с помощта на което всеки почитател, предпочел да следи спортните събития от уюта на дома си, ще изживее страстите от играта на обичания си тим също толкоз интензивно. Ясни изображения без раздробяване, Brightness Booster Max и Dolby тон, са единствено част от преимуществата, които LG Smart тв приемниците оферират, с цел да покачат оптимално зрителското преживяване на потребителите.

Създадени особено за буйните спортни почитатели, Smart тв приемниците на LG са снабдени и с разнородни функционалности, в това число Sports Portal² и Sports Alert³. Лесният достъп посредством Sports Quick Card на началния екран подсигурява на потребителите сигурност, че няма да пропуснат срешите на обичаните си тимове. Чрез тревога, която да припомня за идна среща, притежателите на LG OLED тв приемник няма да пропусната нито една минута от мача. Допълнително усъвършенстване на функционалността Sports Alert за персонализирана поддръжка разрешава на потребителите и да записват обичаните си тимове.

Друга универсална функционалност, Room to Room Share4, употребява Wi-Fi връзка за безпроблемно отразяване на наличието от един LG Smart TV към друг5 в друга стая в къщата, като обезпечава непрестанно зрителско преживяване, тъй че феновете да не пропущат нито един миг от играта, даже когато се местят сред стаите.

Потопете се в динамичния свят на спортните развлечения с бъдещи актуализации за последните нововъведения на LG, като посетите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР