В сутрешните часове валежите от сняг и дъжд, които през

...
В сутрешните часове валежите от сняг и дъжд, които през
Коментари Харесай

Ето къде в България ще се радват на най-топло време

В утринните часове преваляванията от сняг и дъжд, които през нощта валяха, ще спрат. Облачността ще се задържи забележителна, с краткотрайни разкъсвания в западната половина от страната. Почти безшумно време. Максималните температури ще са от 3 - 4 градуса тук-там по поречието на Дунав до 12 градуса в Югозападна България.
Над Черноморието облачността ще е забележителна и преди обяд ще превалява слаб дъжд. Почти безшумно време. Максималните температури ще са сред 8 и 11 градуса. Температурата на морската вода е 8-10 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Над планините ще бъде най-вече облачно, сутринта тук-там в Предбалкана и масивите от Западна България ще превалява слаб сняг, под към 1700 метра - слаб дъжд. Ще духа до сдържан вятър от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 5 градуса, на 2000 метра - към минус един градус.
През идващите два дни, макар понижението на температурите, ще се задържи относително топло за края на декември. Ще бъде най-вече облачно, тук-там, основно в Източна и Южна България ще има превалявания от дъжд. Повишена възможност да са обилни по количество има в крайните югоизточни региони. Вятърът ще е от север, в сряда слаб, в четвъртък ще се усили до сдържан.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР