В студиото на Денят започва председателят на парламентарната група на

...
В студиото на Денят започва председателят на парламентарната група на
Коментари Харесай

Атанас Зафиров от БСП вижда косвено участие на президента в местния вот

В студиото на " Денят стартира " ръководителят на парламентарната група на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров съобщи, че президентът индиректно ще взе участие в локалния избор.

Според Зафиров президентът предизвиква присъединяване на свързвани с него фрагменти в локалния избор.

" Този развой е забележим, най-много през някогашните регионални шефове. Има няколко регионални града, където някогашните регионални шефове обявиха желанието си да се кандидатират за кметове ", съобщи Зафиров.

" Президентът всеки ден е някъде в определени общини, в тези избори ще има и подобен вид правене на политика, добави Зафиров ".

В Българска социалистическа партия сега върви процедура, има правила и ред, предстоят партийните конференции, до края на месец август ще бъдат оповестени претендентите ни за кметове, добави Зафиров.

По думите му името на Ваня Григорова е обсъждано в софийската организация на левицата.

" Има всички предпоставки за положително показване на Българска социалистическа партия на локалния избор, поради недоброто действие на столицата и разединението вдясно ", разяснява Зафиров.

Той не удостовери дали през 2019 година Васил Терзиев е бил обсъждана кандидатура на Българска социалистическа партия за кмет на София.

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР